Τίτλοι τέλους: Σταματά το ποδόσφαιρο ο σπουδαίος Στέφανο Σορεντίνο

Τίτλοι τέλους: Σταματά το ποδόσφαιρο ο σπουδαίος Στέφανο Σορεντίνο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μυθικός Στέφανο Σορεντίνο αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στην πολύ μεγάλη καριέρα του!

Ο Ιταλός τερματοφύλακας που έκανε σπουδαίες εμφανίσεις με την φανέλα της ΑΕΚ ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τη δράση σε ηλικία 40 ετών. Ο πολύπειρος γκολκίπερ πραγματοποίησε μία αξιόλογη καριέρα -κυρίως- στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα των Τορίνο, Κιέβο και Παλέρμο, αποτελώντας αξιόπιστη λύση κάτω από τα γκολπόστ για όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε.

«Το αποφάσισα αυτές τις ημέρες. Από σήμερα, λέω και επίσημα τέλος. Δέχθηκα αρκετές προτάσεις τους τελευταίους μήνες, αλλά καμία δεν με παρακίνησε για να συνεχίσω την καριέρα μου», αποκάλυψε ο 40χρονος πορτιέρε σε τηλεοπτική εκπομπή του “Sky Sport Italia”, όπου συμμετέχει ως σχολιαστής.

Τελευταία ομάδα του Σορεντίνο, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, η Κιέβο με την οποία μέτρησε συνολικά 271 συμμετοχές, κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 73 εξ αυτών. Στην ΑΕΚ αγωνίστηκε για μία διετία (2005-07), βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου οι “κιτρινόμαυροι” να αγωνιστούν στους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2006/07, με τον Ιταλό να είναι εκ των πρωταγωνιστών στη μεγάλη νίκη επί της Μίλαν στο ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X