Την Τετάρτη η παρουσίαση συνεργασίας ΑΕΚ-ΟΠΑΠ

Την Τετάρτη η παρουσίαση συνεργασίας ΑΕΚ-ΟΠΑΠ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επέκτεινε την συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ, με την εξαιρετικά επιτυχημένη χορηγική συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζεται για ακόμα μια σεζόν.  Η Ενωση από αυτή την συνεργασία έχει πολλαπλά οφέλη ως εταιρία και ως ένα σπουδαίο brand τα τελευταία χρόνια στην αγορά. Και φροντίζει και σε επίπεδο χορηγιών και στο τηλεοπτικό πεδίο να παίρνει τα οφέλη που της αρμόζουν. Η εκδήλωση παρουσίασης της χορηγίας θα λάβει χώρα την Τετάρτη (18/9) στα γραφεία του ΟΠΑΠ.

Η εν λόγω εκδήλωση θα αρχίσει στις 12.00 το μεσημέρι και το “παρών” θα δώσουν αρκετοί άνθρωποι του οργανισμού της ΑΕΚ. Ο CEO και Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μηνάς Λύσανδρου θα είναι εκεί, όπως επίσης και ο τεχνικός διευθυντής Ίλια Ιβιτς με τον προπονητή Νίκο Κωστένογλου. Φυσικά από αυτή τη γιορτή δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης. Επικεφαλής θα είναι ο αρχηγός και προσωρινά… εκτός δράσης λόγω τραυματισμού Πέτρος Μάνταλος, αλλά στα γραφεία του ΟΠΑΠ το «παρών» θα δώσουν αρκετά ακόμα μέλη του έμψυχου δυναμικού του Δικεφάλου.

Από την πλευρά του ΟΠΑΠ, στο πάνελ θα βρίσκεται ο CEO της εταιρείας Ντάμιαν Κόουπ, αλλά και ο πρόεδρος Καμίλ Ζίγκλερ. Ενδεικτικό του εξαιρετικού κλίματος που επικρατεί, μετά το τέλος της παρουσίασης θα γίνουν δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές και κατά πάσα περίπτωση η εκδήλωση θα καλυφθεί και σε live streaming από τον ΟΠΑΠ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X