Τι ψάχνει ο Ίβιτς μεταγραφικά -Όλες οι εξελίξεις

Η ΑΕΚ στο δρόμο των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ίλια Ίβιτς τρέχει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Το πρωί βγήκε στο προσκήνιο το όνομα του εξτρέμ, Αμάτο Τσιτσιρέτι από τη Νάπολι. H περίπτωσή του βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Ένωσης και υπάρχουν επαφές με τον Ίβιτς και την πλευρά του παίκτη, αλλά τίποτα δεν είναι τόσο προχωρημένο. Η ΑΕΚ έχει εξετάσει την περίπτωση του Ιταλού της Νάπολι, ο οποίος όμως έχει ίδια χαρακτηριστικά τόσο με τον Ντανιέλε Βέρντε, όσο και με τον Μίλος Ντέλετιτς.

Από κει και πέρα, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θέλει να είναι έτοιμος για τον Γενάρη για όποια θέση προκύψει, ακόμα και σε αυτές που μπορεί να μην είναι προτεραιότητα και εξετάζει περιπτώσεις για να είναι έτοιμος, στην περίπτωση που υπάρξει κάποια πώληση ποδοσφαιριστή. Κάτι που στην ΑΕΚ θέλουν να… προχωρήσουν αρκετά το προσεχές διάστημα.

Εν κατακλείδι, ο Ίβιτς εξετάζει κάθε περίπτωση που μπορεί να εμφανιστεί σε κάθε θέση, με στόχο φυσικά την καλύτερη δυνατή ενίσχυση της ΑΕΚ για το υπόλοιπο της χρονιάς. Βεβαίως με δεδομένες τις ανάγκες της ΑΕΚ για στόπερ, εξτρέμ, αλλά και ένα χαφ.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X