Θεραπεία ο Αλεφ, τρεις έκαναν ατομικό

Εικόνες από το Μπάγερν Μονάχου-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως χθες, έτσι και σήμερα οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ έκαναν διπλή προπόνηση, στις 10:30 το πρωί και στις 18:00 το απόγευμα. Με αυτόν τον τρόπο, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός έκανε μια… μίνι προετοιμασία στην ΑΕΚ.

Η σημερινή διπλή προπόνηση έφτασε στο τέλος της και τα προβλήματα είναι… βουνό για την Ένωση, ωστόσο το θετικό είναι πως δεν έχουμε αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο, ελεώ εθνικών ομάδων. Στις 31 Μαρτίου, η ΑΕΚ επιστρέφει στα γήπεδα για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό του Δέλλα.

Ο Άλεφ, που διαπιστώθηκε χθες πως έχει υποστεί μικρή διάταση στους οπίσθιους μηριαίους,  έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Όσον αφορά τους Πέτρο Μάνταλο, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Αντρέ Σιμόες και οι τρεις τους  ακολούθησαν και σήμερα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς παίκτες, με τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά. Αύριο, η ΑΕΚ έχει προπόνηση στις 10:30, με τον Μανόλο Χιμένεθ να δίνει ρεπό το Σαββατοκύριακο στους παίκτες του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X