Τελικές επαφές για Αραούχο, στην έξοδο ο Ολιβέιρα!

Η ΑΕΚ πάει για το θαύμα: Και Ολιβέιρα και Αραούχο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK απέτυχε να κερδίσει σε άλλο ένα ντέρμπι και το άσχημο σερί συνεχίζεται. Ωστόσο, άπαντες πρέπει να το αφήσουν πίσω και να επικεντρωθούν στο παιχνίδι της Πέμπτης (30/1) με τον Αστέρα Τρίπολης στη ρεβάνς του (1-1) για το Κύπελλο Ελλάδας, που πλέον είναι ο ρεαλιστικός στόχος του συλλόγου.

Εκτός από τους αγώνες που ακολουθούν με Αστέρα (εντός) και Ατρόμητο (εκτός), η ΑΕΚ έχει ανοιχτά… μέτωπα και στα μεταγραφικά με τα σίριαλ Ολιβέιρα-Αραούχο να παραμένουν στην πρώτη γραμμή.

Φουλ για «Τσίνο»

Ο Σέρχιο Αραούχο κάνει τα πάντα για να επιστρέψει για 3η φορά στην ΑΕΚ και δεδομένα περιμένει πως και πως να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Ο Ίβιτς βρίσκεται σε επαφή με τον Αργεντινό επιθετικό, ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει συμφωνία και όλα αναμένεται να τελειώσουν σύντομα.

ΑΕΚ και Αραούχο βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για να διευθετήσουν κάποιες λεπτομέρειες που απομένουν και όλοι μετρούν αντίστροφα για να έρθει στην Αθήνα.

«Φευγάτος» ο Ολιβέιρα

Ο Πορτογάλος δεν ξεκίνησε κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά στο μισάωρο πέρασε στη θέση του Σιμάνσκι για να βοηθήσει την ΑΕΚ επιθετικά. Με την είσοδο του Πορτογάλου η Ένωση κατάφερε να ισορροπήσει κάπως μέχρι την ανάπαυλα, αλλά στην επανάληψη, ο Ολιβέιρα ήταν… άφαντος.

Ο ίδιος έχει ζητήσει από την προηγούμενη εβδομάδα να αποχωρήσει για να επιστρέψει ξανά στην Αγγλία και όλα δείχνουν πως ο Πορτογάλος μετράει μέρες στα Σπάτα.

Όπως και να χει, τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσουν πολλά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X