Ταξιδεύει για Γαλλία η ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Ταξιδεύει για Γαλλία η ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αναχωρεί αυτή την ώρα για τη Γαλλία, εκεί όπου τη Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Ορτέζ για τον πρώτο αγώνα του δεύτερου γύρου του Basketball Champions League. Ακόμα δεν ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και η κιτρινόμαυρη αποστολή μπαίνει ξανά στο αεροπλάνο αυτή τη φορά για τη Γαλλία με προορισμό το Πο.

Για να φθάσουν εκεί θα πρέπει όμως να αλλάξουν δυο αεροπλάνα (Αθήνα προς Παρίσι και από Παρίσι για το Πο) και στη συνέχεια τη Τρίτη θα αντιμετωπίσουν την Ορτέζ για το πρώτο ματς του δεύτερου γύρου του Basketball Champions League.

Το… μαρτύριο των «κιτρινόμαυρων» τελειώνει την επόμενη Παρασκευή, όταν υποδέχονται τον Άρη για την 11η αγωνιστική της Basket League. H Ένωση δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τους Θεσσαλονικείς στο ΟΑΚΑ ούτε το Σάββατο, ούτε τη Κυριακή καθώς αμφότερες τις μέρες έχει αγώνα ο Παναθηναϊκός σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Η επόμενες μέρες θα είναι πολύ κουραστικές για τους… φρουρούς της «Βασίλισσας» που καλούνται να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν από κάθε παιχνίδι κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους.

Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση:

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X