Τα πρώτα πλάνα του Καρέρα για το ντέρμπι

LIVE οι δηλώσεις του Μάσιμο Καρέρα από τα Σπάτα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι όπως σας ενημερώσαμε έχει τεθεί νοκ άουτ από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό (όπως και ο Φοίβος Μπότος) και ο Μάσιμο Καρέρα είναι αναγκασμένος να σκεφτεί αν κόντρα σε μία πολύ πιο δυνατή ομάδα από τον Βόλο θα παρατάξει τρεις ή τέσσερις αμυντικούς στα μετόπισθεν για να αποφασίσει στη συνέχεια πως θα αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους» στη μεσαία γραμμή.

Οι δυνατότητες μετά την απόκτηση του Σιμάνσκι είναι πλέον πολλές, αφού αν τελικά ο 55χρονος προπονητής αποφασίσει να παίξει με 3-5-2, μπορεί στην τριάδα των χαφ να έχει τους Σιμόες, Κρστιτσιτς και Σιμάνσκι ή Μάνταλο, κάτι που μπορεί να το κάνει και στο 4-3-3.

Αυτός που φαίνεται να την… πατάει αν τελικά ο Ιταλός τεχνικός δεν χρησιμοποιήσει ένα σχήμα με ακραίους (σ. σ. 4-2-3-1) είναι ο Ντανιέλε Βέρντε, αφού ο Ιταλός αν ξεκινήσουν οι Μάνταλος, Λιβάια και Ολιβέιρα, δεν χωράει. Αυτοί πάντως που δείχνουν ότι έχουν προβάδισμα για μία θέση στην αρχική 11άδα του ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής, είναι οι: Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Οικονόμου, Λόπες, Σιμόες, Κρστίτσιτς, Μάνταλος, Λιβάια και Ολιβέιρα. Διάταξη και ο… ενδέκατος θα αποφασιστούν σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X