Τα «λαβράκια» της Αντερλεχτ

Τα «λαβράκια» της Αντερλεχτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρέθηκε στις Βρυξέλλες και στο προπονητικό κέντρο της Αντερλεχτ, όπου είχε τετ α τετ με τον συνάδελφό του Φρανκ Άρνεσεν φουντώνουν τις φήμες ότι η ΑΕΚ θα κοιτάξει και άλλους παίκτες των Βέλγων, πέραν του Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Βόσνιος στόπερ είναι στο επίκεντρο, ωστόσο δεν είναι ο μόνος που θα μπορούσε να συνδέσει την Ενωση με την βελγική ομάδα.  Η Αντερλεχτ δεν κατόρθωσε να βγει στην Ευρώπη μετά από 55 συνεχόμενα χρόνια, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στον σύλλογο.

Η Ένωση θα μπορούσε να επωφεληθεί από αυτήν την κατάσταση στην Άντερλεχτ, αποκτώντας, είτε με κανονική μεταγραφή είτε ως δανεικούς, παίκτες που δεν φαίνεται να έχουν, για τον έναν ή τον άλλο λόγο, μέλλον στη βελγική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με το Sportime.gr, αυτοί είναι οι παίκτες που μπορεί να… συνδέσουν ΑΕΚ και Αντερλεχτ:

ΝΤΕΝΙ ΑΠΙΑ

26 ετών, Δεξί μπακ

Προϊόν των ακαδημιών της Μονακό, έφτιαξε όνομα στα γαλλικά γήπεδα με την Καέν. Στην Άντερλεχτ βρίσκεται από το 2016. Δεξί (φουλ) μπακ με σωστή αμυντική αντίληψη. Ανεβαίνει συχνά ψηλά, χάρη στα αθλητικά του προσόντα, έναν καλό συνδυασμό ταχύτητας και αντοχής. Έχει «θέμα» με τις σέντρες του πάντως, μεγάλο. Παίκτης ψυχολογίας, εναλλάσσει το καλό με το καλό, πέφτει στην παγίδα της αστάθειας. 

ΤΖΕΪΜΣ ΛΟΟΥΡΕΝΣ

26 ετών, Στόπερ

Σπανίως οι Βρετανοί ποδοσφαιριστές δοκιμάζουν από το Νησί, κάποιες εξαιρέσεις, όπως εν προκειμένω, επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Ολλανδία, Σλοβακία, και τώρα Βέλγιο, ο Ουαλός αμυντικός δεν φοβάται να ρισκάρει, να γνωρίσει νέα περιβάλλοντα. Τεχνική άνω του μέσου όρου και ευστροφία, αλλά προβλήματα στις τοποθετήσεις και στα man to man (λόγω ασθενούς σωματοδομής) το basic scouting.

ΑΝΤΟΝΙΟ ΜΙΛΙΤΣ

25 χρονών, Στόπερ

Στόπερ που μπορεί να παίξει και αριστερό μπακ, στα ξεκινήματά του (στη Χάιντουκ) χρησιμοποιούταν και ως μέσος. Ψηλός και δυνατός, υστερεί στην ταχύτητα κάτι που του κόστισε πολύ στο να καθιερωθεί στους «μοβ», καθώς στην αρχή η βελγική ομάδα έπαιζε σύστημα με τρία στόπερ (επί ημερών Χέιν Βανχάζεμπρουκ στον πάγκο). Δυσκολεύτηκε γενικώς στο level παραπάνω, όταν δηλαδή από την Οστάνδη βρέθηκε στη βελγική πρωτεύουσα.

ΓΕΒΓΕΝ ΜΑΚΑΡΕΝΚΟ

27 χρονών, αμυντικό χαφ

Ψηλόλιγνο σκαρί, με περισσότερες αμυντικές παρά επιθετικές αρετές. Αριστεροπόδαρος, παίζει safe, παίζει σωστά, βρίσκει τη λύση υπό καταστάσεις πίεσης. Δεν είναι το στιλ που θα ενθουσιάσει τα πλήθη, αλλά είναι από αυτούς που γουστάρουν οι προπονητές, καθώς κάνει πάντα αυτό που του ζητούν, η πειθαρχία είναι το «πιστεύω» του.

ΛΟΥΚΑ ΑΤΖΙΤΣ

20 χρονών, Εξτρέμ

Προϊόν της σχολής του Ερυθρού Αστέρα, είναι ένα αίνιγμα, καθώς στην Άντερλεχτ δεν έχει πάρει ευκαιρίες. Ολίγον παράδοξο για ομάδα που φημίζεται για εκκολαπτήριο ταλέντων. Προς υπεράσπισή του νεαρού Σέρβου, δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στο Βέλγιο. Ένας δανεισμός μοιάζει η πλέον σωστή λύση για όλους. Να πάρει χρόνο συμμετοχής, τα πάνω του.                      

ΙΒΑΝ ΣΑΝΤΙΝΙ

29 χρονών, Επιθετικός

Ο ορισμός του Νο9 (pic). Ενα βαρύ φορ που νιώθει το γκολ, ζει για το γκολ. Εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι, ομοίως για ομάδες που έχουν τον φορ τους ως «target man». Δουλευταράς και team player. Εχει βάλει μερικά πολύ εντυπωσιακά «τεμάχια», αλλά γενικώς δεν φημίζεται για την τεχνική του, τον περιορίζει ότι δεν είναι γρήγορος.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X