Τα αποδυτήρια της ΑΕΚ καλούνται να «μιλήσουν»

Η αλήθεια των γκολ για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η περσινή χρονιά στηρίχθηκε εν πολλοίς στο κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Η μεγάλη επιτυχία βασίστηκε σε αυτό ακριβώς. Δεν το είχε κανείς άλλος διεκδικητής του τίτλου. Η ΑΕΚ το είχε, βγήκε στο γήπεδο, «μίλησε» όταν έπρεπε, γύρισε παιχνίδια και τελικά σήκωσε το τρόπαιο.

Το καλό κλίμα μεταφέρθηκε στα πανηγύρια της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου παίκτες-κόσμος έγιναν έναν. Άπαντες είχαν αδειάσει και μία εβδομάδα αυτό φάνηκε στον τελικό του Κυπέλλου με το ΠΑΟΚ όπου εμφανίστηκε μια ΑΕΚ αγνώριστη…

Η νέα ομάδα θα έπρεπε να έχει βάση το καλό κλίμα. Εκεί ήθελε να δώσει βάση και ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Σε ότι καλό είχε χτίσει ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του. Και μπορεί να ξεκίνησε καλά, αλλά πού γρήγορα τα πράγματα πήραν άλλη τροπή. Εμφανίστηκαν ποδοσφαιριστές… αγνώριστοι στο ψυχολογικό κομμάτι σε σχέση με πέρυσι. Η κατάκτηση του τίτλου έδειξε να τους… ξεσήκωσε και δεν είχαν την ίδια κάψα και τρέλα για τη νίκη και για να κερδίσουν ξανά όλοι μαζί. Ίσως και όλο αυτό να είναι μια κακή παρένθεση.

Το group therapy στα Σπάτα μετά το ματς με τον ΠΑΟ χρειαζόταν. Και ας μην πήγε καλά το αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο. Το κάρο δείχνει τώρα να έχει… βαλτώσει. Και αυτοί οι παίκτες με τον προπονητή τους καλούνται να το βγάλουν από την λάσπη. Η κατάσταση δεν είναι εύκολη, το -9 βαρύ, αλλά και πέρυσι ήταν δύσκολα και τα κατάφεραν. Φέτος πιο δύσκολα ήδη. Τον τρόπο το ξέρουν και πρέπει για τους εαυτούς τους, την φανέλα και τον κόσμο να παλέψουν μέχρι τέλους για ότι καλύτερο μπορούν σε κάθε διοργάνωση.

Οι στόχοι δεν χάνονται μέσα Νοέμβρη… Όλα δείχνουν να βρίσκονται σε τεντωμένοι σχοινί. Και άπαντες εντός ΑΕΚ καλούνται να ισορροπήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X