Συμφωνία με Ζεράλδες, κλείνει το deal με τη Σπόρτινγκ!

Ξαναγράφουν οι Πορτογάλοι για την επιθυμία του Καρντόσο να φέρει στην ΑΕΚ τον Ζεράλδες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To «Enwsi.gr» στις 29 Μαΐου είχε αποκαλύψει ότι ο νούμερο 1 στόχος του Μιγκέλ Καρντόσο για τη μία θέση του μέσου είναι ο Τσίκο Ζεράλδες! Ο 24χρονος μέσος μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετές μέρες, συμφώνησε να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και πλέον το μόνο που απομένει, είναι να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες με τη Σπόρτινγκ για τον τρόπο με τον οποίο θα ολοκληρωθεί το deal, προκειμένου μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε ο παίκτης να έρθει στην Αθήνα, να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, η ΑΕΚ θα καλύψει όλο το συμβόλαιο του παίκτη τον οποίο θα αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού. Στη συμφωνία με την πορτογαλική ομάδα θα υπάρχει και οψιόν αγοράς, η οποία δε θα είναι απαγορευτική (ακριβώς δηλαδή ότι συνέβη στην περίπτωση του Λιβάγια και της Λας Πάλμας). Σε καμία περίπτωση δε, δε θα είναι σε μεγάλα ύψη (όπως με τους Πόνσε και Μπογέ).

Ο Ζεράλδες είναι η δεύτερη περίπτωση παίκτη που φέρει τη σφραγίδα του Μιγκέλ Καρντόσο και αναμένεται να δώσει λύσεις αγωνιζόμενος τόσο δίπλα στον Κρστίτσιτς, όσο και πίσω από τον επιθετικό. Μάλιστα δεν αποκλείεται σε κάποια ματς να αγωνιστεί και ως αριστερός ακραίος στην τριάδα των μεσοεπιθετικών που όμως δε θα αγωνίζονται ως εξτρέμ.

Αν όλα πάνε καλά, η συμφωνία με την Σπόρτινγκ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη (το πιο μακρινό σενάριο κάνει λόγο για την Πέμπτη) και από εκεί και πέρα οι εξελίξεις θα τρέξουν με την έλευση του παίκτη.

Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ζεράλδες, τότε θα πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις και σε άλλα μέτωπα, όπως για παράδειγμα αυτό του Κλωναρίδη, αφού για τον ομογενή δύσκολα θα περισσέψει χώρος. Είναι επίσης δεδομένο πως πλέον θα δημιουργηθούν άλλα δεδομένα και για τους Αλμπάνη και Μπακασέτα, ενώ μένει να δούμε τι θα συμβεί και με τον Μάνταλο, αφού πλέον μαζεύονται πολλοί παίκτες για παρεμφερείς θέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X