«Συμφωνία Λας Πάλμας-Ίντερ για Γκαμπιγκόλ»

«Συμφωνία Λας Πάλμας-Ίντερ για Γκαμπιγκόλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ εμφανίζεται διατιθεμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο και την επόμενη χρονιά και αν πριν λίγες μέρες φάνταζε αρκετά δύσκολο, κυρίως μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας, πλέον… το παράθυρο παραμένει ανοιχτό.

Και αυτό διότι νέες πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως ο Γκαμπιγκόλ βρίσκεται πολύ κοντά στην Λας Πάλμας. Συγκεκριμένα, η «tuttomercato» έγραψε πριν λίγο πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου επιθετικού και το μόνο που απομένει είναι οι λεπτομέρειες του δανεισμού. Η μετακίνηση του παίκτη θα κλείσει την επόμενη εβδομάδα, καθώς ο παίκτης είναι επιλογή του νέου Ιταλού προπονητή της Λας Πάλμας.

Η μεταγραφή αυτή φυσικά βολεύει την ΑΕΚ, καθώς θα υπάρξει πλουραλισμός στην επίθεση της ισπανικής ομάδας και ο Σέρχιο Αραούχο θα πρέπει να κάνει αγώνα… δρόμου για να βρεθεί στις βασικές επιλογές του νέου προπονητή.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X