Super League: Το «μπαλάκι» πέφτει στην Υγειονομική Επιτροπή για τον κόσμο!

Super League: Το «μπαλάκι» πέφτει στην Υγειονομική Επιτροπή για τον κόσμο!
Photo Credits: INTIME

Σε θετικό κλίμα η συνάντηση της Super League με το Υφυπουργείο Αθλητισμού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού και η Super League εμφανίστηκαν θετικοί στην παρουσία κόσμου στα γήπεδα, αλλά την τελική απόφαση θα πάρει η Υγειονομική Επιτροπή, την επόμενη εβδομάδα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (03/06) πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη με τον πρόεδρο της Super League, Μηνά Λυσάνδρου και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ηλία Πουρσανίδη προκειμένου να συζητηθεί η πρόταση της κρητικής ομάδας για παρουσία φιλάθλων στο 20% της χωρητικότητας των γηπέδων.

Οι κ.κ. Λυσσάνδρου και Πουρσανίδης ανέλυσαν το πλάνο στον υφυπουργό Αθλητισμού, αλλά δεν υπήρξε κάποια απόφαση, αφού οι τρεις άνδρες θα έχουν νέα συνάντηση την προσεχή εβδομάδα προκειμένου να συζητηθεί το αίτημα των ομάδων της Super League, ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα, σε συνεννόηση και με τις υγειονομικές αρχές της χώρας.

Αν προκύψει θετική εισήγηση από την Επιτροπή που έχει συσταθεί για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, τότε δεν αποκλείεται μελλοντικά να επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες, αρκεί να τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

AΝΑΛΥΤΙΚΑ Η 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ PLAYOFFS

Σάββατο 6 Ιουνίου

21:30 Άρης – ΟΦΗ (ΝΟVA)

Κυριακή 7 Ιουνίου

19:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (PAOK TV)

21:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (ΝΟVA)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X