«Στο μπλοκάκι του Μόντσι ο Γαλανόπουλος!»

Γαλανόπουλος: «Ο διαιτητής δε μας άφησε- Θέλουμε να πάρουμε κάτι... παραπάνω»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι ένα από τα κορυφαία ταλέντα της ΑΕΚ και αποτελεί… περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Αναμφίβολα και μέσα από τους αγώνες του Champions League, περισσότερα… μάτια είδαν τον Έλληνα χαφ. Ο νεαρός μέσος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και η Calciomercato έρχεται να ταράξει τα νερά με δημοσίευμα της!

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, το όνομα του Κώστα Γαλανόπουλου έχει γραφεί για τα καλά στο μπλοκάκι του αθλητικού διευθυντή της Ρόμα, Αλεσάντρο Μόντσι! Μάλιστα, στην γειτονική χώρα αναφέρουν πως είναι και άλλες ομάδες που παρακολουθούν στενά τον χαφ των πρωταθλητών Ελλάδος.

Ο «Γαλανό» φαίνεται πως είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρόμα, με τους Ιταλούς μάλιστα να σημειώνουν, πως ο Μόντσι μπορεί να παίξει και το… χαρτί του Εζεκίελ Πόνσε! Να γινόταν δηλαδή στο τέλος της σεζον μια ανταλλαγή των δυο παικτών, χωρίς κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως με τις εμφανίσεις του, ο Κώστας Γαλανόπουλος αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα και άλλων συλλόγων της Ευρώπης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X