Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι του ντέρμπι

Όμορφες εικόνες στο ΟΑΚΑ με θερμό χειροκρότημα για Τόνια και Μυρτώ! (ΦΩΤΟ - VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Βασίλης Μπάρκας : Από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ. Όσες φορές η ομάδα τον χρειάστηκε, φώναξε παρών. Κυρίως στην φάση του 4ου λεπτού, όταν απέκρουσε το τετ α τετ που είχε με τον  Μπουχαλάκη. Γενικώς ήταν πολύ σταθερός και διαχειρίστηκε εξαιρετικά όλες τις φάσεις στις οποίες χρειάστηκε να εμπλακεί.

Μιχάλης Μπακάκης: Από την τετράδα της άμυνας της ΑΕΚ, ήταν μαζί με τον Βράνιες από τους κορυφαίους παίκτες. Ο διεθνής μπακ ήταν πολύ σταθερός στην θέση του στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς και δεν έχασε καμία από τις μονομαχίες που είχε να δώσει. Άλλωστε ανάγκασε τον Ολυμπιακό να αποφεύγει τις επιθέσεις από την πλευρά του. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, είχε πολλές και καίριες αμυντικές προσπάθειες. Πάλεψε μέχρι και το 90′, παρόλο που φαινόταν πως έπαιζε με πρόβλημα στη μέση.

Μάριος Οικονόμου: Έδωσε πολλές μάχες με τους επιθετικούς του Ολυμπιακού. Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε να μην πατάει καλά στο γήπεδο και να χάνει κάποιες φορές την θέση του. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε αρκετά και έδειχνε μεγαλύτερη σταθερότητα. Άλλωστε και πολύ περισσότερες κερδισμένες μονομαχίες, σε σχέση με το πρώτο 45άλεπτο.

Όγκνιεν Βράνιες: Ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ, παρά το γεγονός πως έκανε την λάθος κεφαλιά – πάσα, στο δοκάρι που είχε ο Ολυμπιακός με τον Γκιγιέρμε. Σ’ όλο το υπόλοιπο ματς όμως, ήταν εντυπωσιακός. Από τους λίγους παίκτες της ΑΕΚ που έβγαινε πάντα πρώτος πάνω στην μπάλα. Με κερδισμένες σχεδόν όλες τις μονομαχίες και πολλές καίριες αποκρούσεις. Όπως στην φάση του 56’, όταν έβαλε το πόδι του σε σουτ του Μπουχαλάκη.

Έλντερ Λόπες: Ταλαιπωρήθηκε πολύ από την πλευρά του ο Πορτογάλος μπακ στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Κυρίως διότι είχε να αντιμετωπίσει τις περισσότερες φορές δυο αντιπάλους. Προσπάθησε να ανταποκριθεί, είχε όμως και ζητήματα σε πολλές φάσεις.

Αντρέ Σιμόες:  Μπορεί να έβγαλε πάθος και να είχε διάθεση. Όμως είχε πολλά ζητήματα μέσα στο ματς. Στις περισσότερες διεκδικήσεις της μπάλας, δεν πήγαινε πρώτος. Ενώ έχασε και πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή. Επίσης με την μπάλα στα πόδια, δεν είχε σωστές επιλογές. Το πάλεψε, αλλά τέτοιο ματς απαιτούσε το κάτι παραπάνω.

Νέναντ Κρίστιτσιτς : Από τον Σέρβο χαφ ο Καρέρα περίμενε πολλά περισσότερα στο δημιουργικό κομμάτι. Στο ανασταλτικό έτρεξε πολύ, πίεσε (και μάλιστα ήταν ο μόνος που το έκανε) χαμηλά στην άμυνα του αντιπάλου. Αλλά όταν έπρεπε να κρατήσει την μπάλα και να δημιουργήσει. Ανασταλτικά πάντως, έβγαλε πολλή δουλειά

Ντάμιαν Σιμάνσκι: Έπαιξε για δεύτερο συνεχόμενο ματς βασικός. Ωστόσο φαινόταν πως για ένα τέτοιου είδους ματς, του έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός. Έχασε πολλές μονομαχίες και γενικότερα έδειχνε να δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του ματς. Εξ ου και η γρήγορη αλλαγή.

Ντάνι Βέρντε: Ήταν η επιλογή του Καρέρα για την θέση του δεξιού εξτρέμ στο 4-3-3 και κατόπιν στο 4-2-3-1. Είχε διάθεση ο Ιταλός εξτρέμ, δεν κρύφτηκε, αλλά δεν ήταν καθόλου αποτελεσματικός. Οι περισσότερες προσπάθειες του ήταν ημιτελείς και οι επιλογές που έκανε δεν ήταν σωστές.

Πέτρος Μάνταλος: Η αλήθεια είναι πως ο αρχηγός της ΑΕΚ το προσπάθησε. Αλλά επί της ουσίας συνολικά σ’ ολόκληρο το 90άλεπτο, ήταν ο μοναδικός που προσπαθούσε να κρατήσει την μπάλα και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για επιθέσεις της ΑΕΚ. Έκανε την κομπίνα στην μοναδική καλή ευκαιρία της Ένωσης. Και γενικώς ήταν ο μοναδικός που κάπως το πάλευε να φανεί δημιουργικός στην επιθετική λειτουργία. Χωρίς πάντως να γίνει αποτελεσματικός.

Μάρκο Λιβάγια: Ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης στο 4-3-3. Και δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου. Έπαιζε πολύ μακριά από την αντίπαλη περιοχή και δεν μπορούσε να βοηθήσει καθόλου την επιθετική λειτουργία. Όταν ο Καρέρα άλλαξε τον σχηματισμό, ο Κροάτης πήγε στο αριστερό άκρο. Και όσο περνούσε η ώρα άρχισε να φαίνεται περισσότερο. Βοήθησε μάλιστα ακόμα και στην ανασταλτική λειτουργία, γυρίζοντας πολύ πίσω για να μαρκάρει. Επιθετικά στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου πήρε κάποιες πρωτοβουλίες και έχασε την καλύτερη ευκαιρία της ΑΕΚ.

Νέλσον Ολιβέιρα: Δεν ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα. Και με την εικόνα που είχε στο γήπεδο, όταν μπήκε ως αλλαγή νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, εξηγήθηκε γιατί δεν τον επέλεξε ο Καρέρα για το βασικό σχήμα. Η αλήθεια είναι πως ο Πορτογάλος χαφ έδειχνε να μην έχει διάθεση και να είναι αδιάφορος. Βρέθηκε με την μπάλα μέσα στην περιοχή και αντίπαλο τον Μπα και αντί να ψάξει για προσπάθεια, απλώς ξεφορτώθηκε την μπάλα. Ενώ πίεσε και έτρεξε πολύ λιγότερο από τους συμπαίκτες του.

Χρήστος Αλμπάνης : Ήταν η δεύτερη κίνηση του Καρέρα από τον πάγκο. Ο Αλμπάνης μπήκε στην θέση του Βέρντε στο δεξί άκρο της επίθεσης. Προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες, ωστόσο δεν είχαν αποτέλεσμα οι προσπάθειες του και δεν φάνηκε στο ματς.

Στράτος Σβάρνας: Η 3η και τελευταία κίνηση του Καρέρα, κυρίως για να «κλειδώσει» τα μετόπισθεν. Και ο Σβάρνας την δουλειά που έπρεπε να κάνει, την έκανε σωστά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X