Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι του ματς με τον Αστέρα

Φοβερή ποιότητα: Αυτός είναι ο νέος ηγέτης της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης:

Βασίλης Μπάρκας :Δεν είχε πολλή δουλειά στο ματς. Ελάχιστες φορές σ’ ολόκληρο το 90άλεπτο, ακούμπησε την μπάλα. Μόνο μια φορά χρειάστηκε να επέμβει στο δεύτερο ημίχρονο, σ’ ένα σουτ του Μουνάφο, το οποίο όμως κατέληξε στην αγκαλιά του.

Μάριος Οικονόμου: Περισσότερο διακρίθηκε για την συμμετοχή του στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ και λιγότερο για την συνεισφορά του στα ανασταλτικά του καθήκοντα.  Παρόλο που και εκεί ήταν αψεγάδιαστος. Και ίσως ο καλύτερος της τριάδας. Όμως με την μπάλα στα πόδια του βοήθησε πολύ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ενώ δυο φορές σε στημένες φάσεις της ΑΕΚ, λίγο έλλειψε να βρει δίχτυα.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Δείχνει να έχει βρει την… υγειά του στον σχηματισμό με την τριάδα στην άμυνα. Είναι ένα σύστημα που βολεύει πολύ τον Ουκρανό στόπερ. Κάτι που φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι. Δεν χρειάστηκε αυτή την φορά να κάνει όσα έκανε στα Γιάννενα. Όμως και πάλι ο Τσιγκρίνσκι ήταν κάθε φορά στην σωστή θέση την σωστή στιγμή.

Μιχάλης Μπακάκης: Όπως και στα Γιάννενα, έτσι και στο παιχνίδι με τον Αστέρα, φάνηκε πως και η θέση του αριστερού στόπερ, του ταιριάζει γάντι. Βοήθησε και πάλι σημαντικά με την ταχύτητα και τον δυναμισμό του. Ένα λάθος έκανε σ’ όλο το ματς, αλλά το διόρθωσε ο ίδιος με εμφατικό τρόπο. Είχε επίσης και συμμετοχή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας.

Ροντρίγκο Γκάλο: Ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ στο ματς. Κυρίως διότι από τα πόδια τα δικά του, ξεκίνησαν και δημιουργήθηκαν και οι δυο φάσεις των δυο πρώτων γκολ της ΑΕΚ. Επίσης ήταν μια συνεχή απειλή από την πλευρά του, για την άμυνα του Αστέρα. Ενώ δικαιούταν να του έχει δοθεί υπέρ του ένα πέναλτι, όταν το σουτ του στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, κτύπησε στο χέρι του Μουνάφο.

Νίκλας Χουλτ: Μεστό και αυτό το παιχνίδι από τον Σουηδό μπακ. Με πολλά τρεξίματα από την πλευρά του και πολλές σωστές πρωτοβουλίες ειδικές στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεν του βγήκαν τόσο πολύ οι προσπάθειες που πήρε από την πλευρά του. Όλα αυτά στο επιθετικό κομμάτι, διότι αμυντικά ήταν και πάλι εξαιρετικός.

Άλεφ Ντος Σάντος: Μπορεί ο Βραζιλιάνος χαφ να μην έκανε τόσο καλό παιχνίδι όσο στο ματς με τα Γιάννενα. Κυρίως διότι δεν είχε τόσο μεστή παρουσία στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Παρόλα αυτά, πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Ένωσης, ενώ έδωσε και την ασίστ με το τακούνακι στο πρώτο γκολ. Επομένως μόνο γι αυτό, περνάει στους διακριθέντες.

Πέτρος Μάνταλος: Εξαιρετικό ματς από τον αρχηγό της ΑΕΚ. Έχει βρει την θέση που του ταιριάζει και κάνει πράγματα και θαύματα. Κέρδισε το πέναλτι για το 3-0, έχασε ο ίδιος ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ περνούσε από τα πόδια του οτιδήποτε καλό έκτιζε η ΑΕΚ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δείχνει απελευθερωμένος και στο γήπεδο και στην ψυχολογία και αυτό του βγαίνει στο γήπεδο.

Τάσος Μπακασέτας: Δεν έκανε τόσο σούπερ ματς, όσο την προηγούμενη εβδομάδα στα Γιάννενα και το ματς με τον ΠΑΣ. Όμως και πάλι έδειξε πως είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για την επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ. Κάτι που δεν φάνηκε τόσο πολύ στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού ματς. Αλλά ήταν έντονο στο δεύτερο, όταν έχασε ο Μπακασέτας ακόμα και ευκαιρίες για να μπορέσει να σκοράρει.

Μάρκο Λιβάγια: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Κροάτη φορ. Πέτυχε το γκολ με το οποίο άνοιξε η ΑΕΚ το σκορ. Ήταν μέσα σ’ όλες τις φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Πρέσαρε, έκλεβε μπάλες, είχε διάθεση, άνοιγε το παιχνίδι της ομάδας. Έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του και ανέβαζε επιθετικά ολόκληρη την ομάδα.

Έκι Πόνσε: Πέτυχε το πρώτο του γκολ από το σημείο του πέναλτι. Όμως το άξιζε και σε ροή αγώνα. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Αργεντινός φορ ήταν μέσα σ’ όλες τις καλές φάσεις που έκανε η ΑΕΚ και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να καταφέρει να πετύχει ακόμα ένα γκολ.

Νέναντ Κρίστιτσιτς; Μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή στο 71’ και έπαιξε 20 γεμάτα λεπτά. Ήταν εντυπωσιακός και στον τρόπο με τον οποίο άνοιγε το παιχνίδι της ΑΕΚ, αλλά και στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Παραλίγο ακόμα και να πιστωθεί ασίστ, όταν με εντυπωσιακή κάθετη πάσα, έβγαλε μόνο του τον Κλωναρίδη, ο οποίος αστόχησε.

Βίκτωρ Κλωναρίδης : Μπήκε κεφάτος και με πολλή διάθεση. Πρέσαρε πολύ τους αντιπάλους αμυντικούς, κέρδισε μπάλες και προσπάθησε να μπει και σε φάσεις για να απειλήσει. Έχασε μια σπουδαία ευκαιρία για να πετύχει γκολ.

Γιώργος Γιακουμάκης: Η τρίτη αλλαγή του Ουζουνίδη. Έπαιξε λίγο, αλλά πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Τον αισθάνθηκε η άμυνα του Αστέρα, κέρδισε μπάλες, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει φάσεις που ο ίδιος δημιούργησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X