Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι της Ξάνθης

Γκολ και φάσεις από το Ξάνθη-ΑΕΚ 0-1 (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με την Ξάνθη:

Βασίλης Μπάρκας: Δεν δέχθηκε μεγάλη πίεση. Και είχε να διαχειριστεί έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, που έκρυβε παγίδες κυρίως για τον τερματοφύλακα. Δεν χρειάστηκε να κάνει την τρομερή απόκρουση. Όμως όσες φορές κλήθηκε να διαχειριστεί φάσεις, το έκανε σωστά και με σταθερότητα. Εξαίρεση δυο λάθη με τα πόδια.

Μιχάλης Μπακάκης: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν από τους παίκτες της ΑΕΚ που δυσκολεύτηκαν πολύ από τον αγωνιστικό χώρο. Από την δική του πλευρά, πολλές φορές προσπάθησε να πάρει προσπάθειες και να κάνει ανεβάσματα, αλλά αρκετές φορές έχασε την ισορροπία του. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε πλευρά και είχε εξαιρετική παρουσία. Μάλιστα το τάκλιν που έκανε στην καθυστερήσεις μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, έσωσε την ισοφάριση και κράτησε τη νίκη.

Στράτος Σβάρνας: Μπήκε στην ενδεκάδα ξανά για να πάρει θέση στην τριάδα της άμυνας. Με εξαίρεση μια λάθος εκτίμηση που έκανε στο πρώτο ημίχρονο και έχασε τον παίκτη του στην πλάτη του, κατά τα άλλα είχε θετική παρουσία. Κράτησε σωστά την θέση του και κέρδισε και τις περισσότερες μονομαχίες.

Μάριος Οικονόμου: Έπαιξε σε ρόλο δεξιού στόπερ, στην τριάδα στο κέντρο της άμυνας. Ήταν ξεκάθαρο στο παιχνίδι του, πως η παρουσία του νέου προπονητή, του έχει δώσει αυτοπεποίθηση. Φαινόταν σ’ όλες τις ενέργειες του. Και όταν έμπαινε στις μονομαχίες, που κέρδισε τις περισσότερες αλλά και όταν είχε την μπάλα στα πόδια του.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι : Έπαιξε σε ρόλο λίμπερο, στην τριάδα στο κέντρο της άμυνας. Έπαιξε πολύ με την εμπειρία του, καθώς είναι μια θέση που γνωρίζει καλά. Δεν είχε προβλήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα και όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει το έκανε με απολύτως πειστικό τρόπο. Καθάρισε σχετικά εύκολα, όσες φάσεις χρειάστηκε.

Νίκλας Χουλτ: Δεν ξεκίνησε καλά το ματς ο Σουηδός μπακ. Δεν έκανε καλό πρώτο ημίχρονο, καθώς ελάχιστες φορές ανέβηκε από την πλευρά του και όσες φορές το έκανε, δεν είχε καλές συνεργασίες. Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε κατακόρυφα . Πήρε πολλές πρωτοβουλίες και βοήθησε πολύ σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Και φυσικά πήρε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του ακραίου μπακ της Ξάνθης.

Νέναντ Κρίστιτσιτς : Για δεύτερο συνεχόμενα ματς, ο Σέρβος χαφ έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Και ίσως ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΚ. Όχι τόσο στο πρώτο 45άλεπτο όταν έκανε κάποια λάθη με την μπάλα στα πόδια του, αλλά και πάλι είχε παρουσία στη μεσαία γραμμή. Κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όταν «κατάπιε» και χιλιόμετρα και αντιπάλους και όλα στα μεσαία γραμμή. Ήταν και δημιουργός και εκτελεστής όσες φορές χρειάστηκε άψογος και στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Κώστας Γαλανόπουλος: Πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ. Ήταν και νικητήριο γκολ. Και το πέτυχε διότι έχει βρεί πλέον αυτοπεποίθηση στα πόδια του και σουτάρει. Αυτό ήταν και το χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του Γαλανόπουλου και στο χθεσινό ματς. Η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητα βγήκε στον νεαρό χαφ, ειδικά στο δεύτερο 45άλεπτο, όταν πέτυχε και το γκολ.

Πέτρος Μάνταλος: Πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο αρχηγός της ΑΕΚ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν και ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης. Προσπάθησε πολύ σ’ όλο το ματς, άλλαζε συνεχώς θέσεις μέσα στο γήπεδο, ζητούσε την μπάλα και έπαιρνε πρωτοβουλίες. Δεν του βγήκαν όλα και στο δεύτερο ημίχρονο έκανε και λάθη. Όμως είχε καταλυτική επίδραση στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Μάρκο Λιβάγια: Σχεδόν για την πρώτη ώρα του παιχνιδιού, δεν πατούσε καλά στο γήπεδο. Ήταν νευρικός και δεν του έβγαιναν πράγματα στο γήπεδο. Όμως περίπου από το 60ο λεπτό και μετά, άρχισε να ανεβάζει την απόδοση του και μπήκε μέσα στο ματς. Και το γκολ ξεκίνησε από δική του προσωπική ενέργεια.

Νέλσον Ολιβέιρα: Μπορεί να μην μπήκε σε πολλές φάσεις και να μην απείλησε πολύ την αντίπαλη εστία. Όμως έκανε πολλή δουλειά στην επιθετική γραμμή της ΑΕΚ. Προσπάθησε να πάρει μπάλες και να απλώσει την επίθεση της ομάδας. Και στην φάση του γκολ, όταν είδε πως δεν έχει χώρο για να μπορέσει ο ίδιος να εκτελέσει, έστρωσε την μπάλα στον Γαλανόπουλο για να σκοράρει.

Ντάνι Βέρντε: Ήταν η πρώτη αλλαγή του Καρέρα. Μπήκε πολύ κεφάτος ο Ιταλός εξτρέμ και έδωσε και πνοή και ενέργεια στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ και με τις προσπάθειες που πήρε από την δεξιά πλευρά.

Αντρέ Σιμόες: Μπήκε στο γήπεδο μετά το 1-0 της ΑΕΚ, προκειμένου να δώσει πνευμόνια και να γεμίσει την μεσαία γραμμή. Βοήθησε.

Γιώργος Γιακουμάκης: Η τελευταία αλλαγή του Καρέρα για να δώσει στην ομάδα εξτρά δύναμη μέσα στο γήπεδο για να κρατήσει τη νίκη στις καθυστερήσεις. Και ο νεαρός επιθετικός έκανε αυτό που έπρεπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X