Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι της Λάρισας

Εικόνες από το Λάρισα-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι του παιχνιδιού με την Λάρισα

Βασίλης Μπάρκας: Δεν είχε πολλές φάσεις να διαχειριστεί καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ωστόσο όσες φορές χρειάστηκε, ήταν σταθερός. Όμως υπάρχει η φάση του τελευταίου λεπτού των καθυστερήσεων, στην οποία η πολύ κακή εκτίμηση που συνολικά κάνει ο διεθνής τερματοφύλακας, λίγο έλειψε να κοστίσει πολύ ακριβά στην ΑΕΚ. Και είναι φανερό πως δεν πατάει καθόλου καλά τελευταία.

Μιχάλης Μπακάκης: Είχε να αντιμετωπίσει τον δραστήριο παίκτη της Λάρισας και αυτό κλήθηκε να το κάνει σχεδόν χωρίς καθόλου βοήθειες από τον εξτρέμ του. Έδωσε πολλές μάχες στα ανασταλτικά του καθήκοντα και με τον Μπαρκάν, αλλά και για να κλείσει κενά. Επίσης προσπάθησε να ανέβει από την πλευρά του για να βοηθήσει την επιθετική λειτουργία και η καλύτερη φάση στο πρώτο ημίχρονο, ήρθε από δική του σέντρα. Όμως έβγαλε κούραση και έκανε και λάθη.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Ίσως ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ. Κάλυπτε πολύ σωστά όλους τους χώρους στο κέντρο της άμυνας της ομάδας και έλεγχε απολύτως την… εναέρια κυκλοφορία. Ενώ δεν έχασε σχεδόν καμία μονομαχία. Επίσης για μια ακόμα φορά, με την μπάλα στα πόδια, προσπάθησε να κάνει παιχνίδι από τα μετόπισθεν και να ανεβάσει την ομάδα.

Μάριος Οικονόμου: Ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για την ΑΕΚ. Έσωσε την μπάλα πάνω στην γραμμή, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και διόρθωσε το λάθος του Μπάρκα. Επίσης έκανε και πάλι ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Μάλιστα ένα λάθος που φάνηκε να κάνει στο πρώτο ημίχρονο, ήταν από πεντακάθαρο φάουλ. Ήταν νικητής στις περισσότερες μονομαχίες και προσπάθησε και αυτός να βοηθήσει με παιχνίδι από τα μετόπισθεν.

Νίκλας Χουλτ : Πολύ κουρασμένος και ο Σουηδός μπακ, είχε και αυτός αρκετά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο με τον Ντέλετιτς. Στο δεύτερο κάπως ισορρόπησε το πράγμα και ανασταλτικά ήταν και πάλι πολύ σταθερός. Έκανε ανεβάσματα από την πλευρά του, αλλά δεν είχε συνεργασίες με τον Μπογέ. Τις περισσότερες από τις φορές, όχι με δική του ευθύνη.

Κώστας Γαλανόπουλος; Έδειχνε να βγάζει και αυτός κάποια κούραση στο παιχνίδι του. Κυρίως όμως το μεγαλύτερο ζήτημα ήταν, πως δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από τον άξονα. Αντιθέτως έχασε μονομαχίες και έκανε και λάθη με την μπάλα στα πόδια του.

Έρικ Μοράν: Ξεκίνησε σχετικά καλά, ως προς τον τρόπο που ενδεχομένως θα μπορούσε να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι. Ανασταλτικά βεβαίως από την αρχή του ματς είχε ζητήματα και έχασε μονομαχίες, δίνοντας εύκολα φάουλ. Όσο περνούσε η ώρα όμως, άρχισε να μην έχει καθαρό μυαλό, ούτε και στον τρόπο που έκανε τις μεταβιβάσεις και δεν βοήθούσε καθόλου ώστε να γίνει παιχνίδι και ανάπτυξη από τον άξονα.

Μάρκο Λιβάγια: Ξεκίνησε νωθρά το ματς. Με λάθη. Κυρίως διότι προσπαθούσε να σταθεί όρθιος και να βρει κάποιες ισορροπίες στον τραγικό αγωνιστικό χώρο. Κατάφερε πάντως κάποια στιγμή να βρει σχετικά γερά πατήματα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, βγαίνοντας στα άκρα, ήταν ο μοναδικός που μπορούσε κάπως να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να γίνει η ΑΕΚ απειλητική. Το ίδιο έκανε και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο αναποτελεσματικός.

Έκι Πόνσε: Το πάλεψε όπως και σε κάθε ματς ο Αργεντινός φορ. Την μπάλα δεν την πήρε σχεδόν καθόλου μέσα στην περιοχή. Δυο φορές που αυτό συνέβη, την πρώτη έκανε σουτ το οποίο κόντραρε και δεν έφτασε στο τέρμα και την δεύτερη κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Έδωσε μάχες, αλλά δεν είχε και πολλές ευκαιρίες για να εκτελέσει.

Λούκας Μπογέ: Στο πρώτο ημίχρονο «εμφανίστηκε» στο ματς μετά το 34’. Και στο 35’ πέταξε στα σκουπίδια μια μεγάλη ευκαιρία, καθώς έψαξε πρώτα το κοντρόλ και μετά το σουτ, με αποτέλεσμα να τον προλάβουν οι αμυντικοί της Λάρισας. Σε κόντρα κατέληξαν και ακόμα δυο… εκτελέσεις που είχε μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Έκανε και ένα σουτ απελπιστικά άουτ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και μετά… εξαφανίστηκε μέχρι να γίνει αλλαγή.

Βίκτωρ Κλωναρίδης : Πολύ κακό παιχνίδι από τον εξτρέμ της ΑΕΚ. Με εξαίρεση ένα δυνατό σουτ στο 37’, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Λάρισας, δεν εμφανίστηκε πουθενά αλλού. Δεν βοήθησε ούτε επιθετικά, ούτε ανασταλτικά, ούτε πουθενά και δικαίως ήταν η πρώτη αλλαγή που έγινε.

Γιάννης Γιαννιώτας;Ήταν η πρώτη κίνηση που έκανε ο Ουζουνίδης από τον πάγκο. Και η αλήθεια είναι πως ο Γιαννιώτας μπήκε στο γήπεδο με πολλή ενέργεια και κέφι. Ήταν από τους λίγους που έβγαλαν τόσο πάθος. Πήρε προσπάθειες από την πλευρά του και δυο φόρες μάλιστα ο διαιτητής τον σταμάτησε με αστεία σφυρίγματα. Την πρώτη φορά για επιθετικό φάουλ που δεν υπήρχε και την δεύτερη για φάουλ υπέρ του, ενώ έπρεπε να αφήσει πλεονέκτημα.

Ροντρίγκο Γκάλο: Μπήκε στην θέση του τραυματία Μπακάκη. Ο Ουζουνίδης περίμενε από τον Βραζιλιάνο να βοηθήσει πολύ περισσότερο στην επιθετική λειτουργία. Και έστω να περάσει σέντρες μέσα στην περιοχή της Λάρισας, όταν η ΑΕΚ έπαιζε με δυο φορ. Δεν το έκανε.

Γιώργος Γιακουμάκης: Η τελευταία αλλαγή του Ουζουνίδη. Έπαιξε περίπου δέκα λεπτά συν τις καθυστερήσεις. Μπήκε για να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή. Αλλά η μπάλα δεν έφτασε ποτέ σ’ αυτόν, ούτε και στον Πόνσε. Επομένως δεν πρόλαβε να έχει καν συμμετοχή στο ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X