Στις 22:30 πατάει Ελλάδα ο Ζεράλδες για την ΑΕΚ

Ξαναγράφουν οι Πορτογάλοι για την επιθυμία του Καρντόσο να φέρει στην ΑΕΚ τον Ζεράλδες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φτάνει στην Ελλάδα σήμερα το βράδυ για την ΑΕΚ ο Φρανσίσκο Ζεράλδες!

Ο 24χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα πατήσει Ελλάδα περίπου στις 22:30 με πτήση από την Πορτογαλία μέσω Μονάχου με την εταιρεία Λουφτχάνσα.

Εξαιτίας της ώρας που θα φτάσει στην Αθήνα ο Πορτογάλος, τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ όπως και οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο διακαής πόθος του Μιγκέλ Καρντόσο σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο ήταν χωρίς αμφιβολία ο Φρανσίσκο Ζεράλδες. Ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει πως ο 24χρονος μπορεί να μεταφέρει άριστα στον αγωνιστικό χώρο το πλάνο που έχει κατά νου για την ΑΕΚ.

Τις προηγούμενες μέρες, το μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης περνούσε στιγμές χαλάρωσης στην χώρα του. Μάλιστα σε αντίθεση με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της ηλικίας του που θα προτιμούσαν ένα κοσμοπολίτικο μέρος για διακοπές, εκείνος έμεινε στην χώρα του και παρακολούθησε συναυλίες, εκθέσεις τέχνης και άλλα δρώμενα που έλαβαν χώρα τις προηγούμενες μέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X