«Στην κορυφή της λίστας της Ρόμα ο Σίλεσεν, παραμένει εναλλακτική ο Μπάρκας»

Απίστευτος ο Μπάρκας- Απάντησε σε οπαδό που τον είπε «πιο παλαίμαχο από τον Ατματσίδη»! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα συνεχίζει να βρίσκεται η Ρόμα, με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ρόμπιν Ολσεν να είναι αρκετοί. Συνεχώς προστίθενται νέα ονόματα, με εξαίρεση αυτό του Βασίλη Μπάρκα που «παίζει» συνεχώς ψηλά.

Οπως σας αναφέραμε χθες, η περίπτωση του Πάου Λόπεθ εγκαταλείφθηκε από τους “τζιαλορόσι” μετά το… άκυρο της Μπέτις στην πρόταση 20 εκατ. ευρώ για τον Ισπανό γκολκίπερ. Ομως, από ότι φαίνεται, κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με αυτήν του Σαλβατόρε Σιρίγκου, λόγω των σχέσεων των Ρωμαίων με την Τορίνο.

Σύμφωνα με την «Corriere della Sera», στην κορυφής της λίστας της Ρόμα, για ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ βρίσκεται το όνομα του Γιάσπερ Σίλεσεν την Μπαρτσελόνα. Μια περίπτωση που πάντως μόνο εύκολη δεν είναι, αφού οι Καταλανοί ζητούν 30 εκατ. ευρώ για τον Ολλανδό πορτιέρο, την ώρα που ενδιαφέρεται για εκείνον και η Μπενφίκα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ιταλών, επόμενος στόχος είναι ο Αλέσιο Κράνιο της Κάλιαρι (πωλείται με 25 εκατ. ευρώ) και ακολουθούν ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ και ο Αντονι Λόπες της Λυών.

Οσον αφορά την περίπτωση του Μπάρκα, σημειώνεται πως «δεν θα πρέπει να υποτιμούμε το προφίλ τερματοφύλακα του Βασίλη Μπάρκα», ενώ παράλληλα για ακόμα μια φορά γίνεται αναφορά στα 8 εκατομμύρια που εμφανίζεται να θέλει να προσφέρουν στην Ενωση οι Ρωμαίοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X