Στην Αθήνα ο Βράνιες για την ΑΕΚ!

Ο Βράνιες τα παραδέχθηκε όλα για το ερωτικό σκάνδαλο! (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απόκτηση του Ογκνιεν Βράνιες από την ΑΕΚ είναι ζήτημα στρατηγικής απόφασης, που φαίνεται πως έχει λάβει και την έγκριση του Μιγκέλ Καρντόσο. Όπως ξεκαθαρίστηκε και δια στόματος Μελισσανίδη μεσοβδόμαδα, η Ενωση επιθυμεί την επιστροφή του Βόσνιου αμυντικού. Εχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση προς την Αντερλεχτ και τον Βράνιες και περιμένει – χωρίς μεγάλα χρονικά περιθώρια – την απάντηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, ο Ογκνιεν Βράνιες έφτασε στην Αθήνα λίγο πριν τις 2. Ο Βόσνιος αμυντικός ταξίδεψε για Ελλάδα μέσω Κρακοβίας και είναι προφανές, ότι πλέον η υπόθεση μεταγραφής του μπαίνει στην τελική ευθεία. Αλλωστε, εδώ και καιρό, φαινόταν πως το κλειδί των εξελίξεων βρισκόταν και στην πλευρά του παίκτη, δεδομένου πως θα έπρεπε να προσαρμοστεί στις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων.

Με τον Βράνιες στην Αθήνα, η ΑΕΚ θέλει να κλείσει άμεσα μια προσθήκη και να μπει στην τελική ευθεία ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Βόσνιου δεν υπήρχε στην άμυνα της ΑΕΚ και θα φανεί πλέον κατά πόσον ο Βράνιες έχει πραγματική διάθεση να επιστρέψει.

O Insider

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X