Στην Αθήνα για ραντεβού με τον Ιβιτς, ο μάνατζερ του Τσιτσιρέτι

Στην Αθήνα για ραντεβού με τον Ιβιτς, ο μάνατζερ του Τσιτσιρέτι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK έχει βάλει στο στόχαστρο τον Αμάτο Τσιτσιρέτι που ανήκει στη Νάπολι για την θέση των εξτρέμ. Είναι ένας μεσοεπιθετικός με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Έχει έκρηξη και ταχύτητα, ενώ και η ντρίμπλα του είναι πολύ καλή. Επίσης, δεν πρέπει να αγνοούμε πως έχει συνηθήσει να αγωνίζεται κόντρα σε δύσκολες ομάδες και σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως το ιταλικό. Πάντως, ο Ιταλός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία φθάνει στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ.

Ο Ιταλός εξτρέμ αρέσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ και έχουν γίνει μάλιστα οι πρώτες βολιδοσκοπήσεις. Όπως αναφέρει σήμερα η «ΩΡΑ», ο εκπρόσωπος του 26χρονου, Βιτσέντζο Πισακάνε βρέθηκε στην Αθήνα πριν από μερικές μέρες και είχε συνάντηση με τον Ίλια Ίβιτς, σχετικά με την προοπτική μεταγραφής του Τσιτσιρέτι στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο. Φυσικά υπάρχει πολύ… δρόμος ακόμα μέχρι τον Ιανουάριο.

Υπενθυμίζουμε πως χθεσινό ρεπορτάζ από την Ιταλία, εμπλέκει και τον Ολυμπιακό – εκτός της ΑΕΚ – στην διεκδίκηση του Τσιτσιρέτι, ενώ τονίζει πως έχουν βάλει στο μάτι τον 25χρονο άσο και ομάδες από Ισπανία και Βέλγιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X