Φάνηκε ποιος κρυβόταν από πίσω - Στέλνουν «πακέτο» τον Κάιπερς στην Νότιγχαμ!

Φάνηκε ποιος κρυβόταν από πίσω - Στέλνουν «πακέτο» τον Κάιπερς στην Νότιγχαμ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ούγκο Κάιπερς, βρίσκεται η Νότιγχαμ Φόρεστ!

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, ο Βέλγος επιθετικός αναμένεται να ταξιδέψει στην Αγγλία μέσα στις επόμενες ημέρες, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την αγγλική ομάδα.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν πληροφορίες που τον ήθελαν να συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ο επόμενος σταθμός του θα είναι η Φόρεστ. Κάτι, βεβαίως, που δεν αποκλείει τίποτε, είτε για τώρα είτε για το καλοκαίρι.

Το όνομα του 21χρονου σέντερ φορ είχε συνδεθεί με την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι. Ο Εργοτέλης είχε πει το «ναι» στην πρόταση 300.000 ευρώ της ΑΕΚ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, είχε λάβει μάλιστα τα χρήματα για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, ωστόσο ο Κάιπερς είχε αρνηθεί να μετακινηθεί στην Ένωση και έτσι η μεταγραφή ναυάγησε. Έκτοτε ο Βέλγος δεν αγωνίστηκε ξανά με τη φανέλα της ομάδας του Ηρακλείου, με την οποία έως και σήμερα βρίσκεται σε αντιδικία.

Τη σεζόν 2017/18 ο Ούγκο Κάιπερς πραγματοποίησε την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, πετυχαίνοντας 22 γκολ σε 28 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Football League με την ομάδα του Ηρακλείου. Μάλιστα βρέθηκε στη 2η θέση των σκόρερ της λίγκας, πίσω από τον Δημήτρη Μάνο ο οποίος την ίδια χρονιά σημείωσε 27 γκολ με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Ο Κάιπερς προέρχεται από τις ακαδημίες της Σταντάρ Λιέγης και είναι 4 φορές διεθνής με την εθνική κάτω των 19 του Βελγίου. Οι «μετοχές» του 21χρονου επιθετικού ανέβηκαν κατακόρυφα μετά την εκπληκτική σεζόν που έκανε πέρσι με τον Εργοτέλη και απ’ ότι φαίνεται θα την εξαργυρώσει με την μεταγραφή του στην Αγγλία και τη Νότιγχαμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X