Στέλιος Μανωλάς: Ο κορυφαίος ηγετικός στόπερ στην ιστορία της ΑΕΚ, με τη δική σας ψήφο!

Τα Κύπελλα του Στέλιου (VIDEO+ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στέλιος Μανωλάς. Ονομα που είναι συνυφασμένο με την ΑΕΚ.

Μια ολόκληρη ζωή, παρών σε κάθε στιγμή της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας. Υπηρέτησε για 20 χρόνια ως παίκτης, κέρδισε κύπελλο ως προπονητής, διετέλεσε τεχνικός διευθυντής. Πάντα ως στρατηγός, ως ηγέτης. Η φανέλα με το «4» έγινε μυθική χάρη στη δική του παρουσία. Όπως ήταν απόλυτα λογικό, έστω και αν ο ανταγωνισμός ήταν πιο αυξημένος από κάθε άλλη θέση, ο Στελάρας αναδείχθηκε βασική σας επιλογή για τον ηγετικό αμυντικό.

Ηταν η πιο δύσκολη επιλογή, όχι μόνο για τον υψηλότατο ανταγωνισμό, αλλά και για το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε και μας ανάγκασε να επαναλάβουμε τη διαδικασία από την αρχή. Μάθαμε από τα λάθη μας, κατανοήσαμε εκ νέου πως η βλακεία είναι ανίκητη και βρήκαμε λύσεις που εξασφαλίζουν την έκφραση της δικής σας γνώμης. Ο Μανωλάς κυριάρχησε στην επιλογή με ποσοστό που δεν αφήνει αμφιβολίες, καθώς έφτασε στο 60%. Εντυπωσιακό ποσοστό, απόλυτα ενδεικτικό της κλάσης και της προσφοράς του.

Γκαμάρα στην δεύτερη θέση, ψηλά ο Δέλλας

Εξίσου εντυπωσιακή, η παρουσία του Κάρλος Γκαμάρα στη 2η θέση των επιλογών σας. Αν και ο «σερίφης» από την Παραγουάη έμεινε μόνο για ένα χρόνο στην ΑΕΚ, αυτό που εκτίμησαν σε μεγάλο βαθμό οι Ενωσίτες, ήταν η αδιαμφισβήτητη ποιότητα του. Με τον Γκαμάρα στην 11άδα, η ΑΕΚ κατέκτησε ένα κύπελλο, έχασε το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία και έδειξε πως ήταν ο μοναδικός που άντεχε το βάρος της φανέλας με το «4», έπειτα από την καρικατούρα Ντόντσεφ που είχε μεσολαβήσει.

Ψηλά στις επιλογές σας, στην 3η θέση, ο Τραϊανός Δέλλας. Με δύο θητείες ως ποδοσφαιριστής στην ΑΕΚ, με παρουσία και ως τεχνικός, ο «Κολοσσός» θαυμάστηκε για την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση και το καθαρό μυαλό.

Αμέσως μετά, το λαμπρό παρελθόν της ΑΕΚ. Ο απίστευτος Λάκης Νικολάου, μια σπάνια προσωπικότητα και ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής. Από κοντά, ο Τόλης Τόσκας, σημαντικός για μια ολόκληρη εποχή της Ενωσης.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

 

[poll id=”357″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X