Σορεντίνο σε Τσιτσιρέτι: «Πήγαινε στην ΑΕΚ με... κλειστά μάτια»

Στην Αθήνα για ραντεβού με τον Ιβιτς, ο μάνατζερ του Τσιτσιρέτι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αμάτο Τσιτσιρέτι φέρεται εδώ και μέρες να έχει δώσει τα χέρια με την ΑΕΚ έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τον Δικέφαλο ώστε τον Ιανουάριο να έρθει στην Αθήνα και να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Η μεταγραφή μοιάζει… δεδομένη και το μόνο που μπορεί να την… χαλάσει είναι να κάνει βήμα προς τα πίσω η Ένωση.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο εξτρέμ που ανήκει στη Νάπολι είχε τις προηγούμενες μέρες επικοινωνία με τον Στέφανο Σορεντίνο, μια παλιά…. καραβάνα της Serie A που έχει φορέσει και την φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος. Ο 40χρονος πλέον γκολκίπερ μάλιστα, φέρεται να είπε στον Τσιτσιρέτι: «Μην το σκεφτείς ούτε στιγμή, Πήγαινε με… κλειστά μάτια στην ΑΕΚ!». Εκτός από τον 26χρονος εξτρέμ της Νάπολι, ο Σορεντίνο μίλησε και με τον εκπρόσωπο που παίκτη, Βιτσέντζο Πισακάνε, αποθεώνοντας και σε αυτόν την Ένωση.

Το επόμενο διάστημα θα είναι κομβικό στην υπόθεση του Αμάτο Τσιτσιρέτι που έχει πει ήδη «ναι» στην ΑΕΚ, αλλά οι κιτρινόμαυροι φέρονται να εξετάζουν κι άλλες υποθέσεις και σε άλλες θέσεις που θεωρούν πως προέχουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X