Σκέψεις για νέα παράταση στις κάρτες διαρκείας!

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η παράταση που δόθηκε από την ΑΕΚ όσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, να λήγει αύριο, όμως δεν αποκλείεται η διάθεση των καρτών τελικά να παραταθεί εκ νέου! Η μεγάλη μεταγραφή του Αραούχο, η προσθήκη του Κονέ και φυσικά, η ευρωπαϊκή προοπτική που υπάρχει, σε συνδυασμό με το γήπεδο, έχουν ξεσηκώσει για τα καλά τον κόσμο. Που δεν κρύβει αυτόν τον ενθουσιασμό του, δείχνοντας πως φέτος, θέλει να σταθεί δυναμικά στο πλευρό της ΑΕΚ. Σπεύδοντας να αγοράσει ακόμα και τώρα, ένα εισιτήριο διαρκείας για τη νέα χρονιά.

Τα παραπάνω λοιπόν, είναι πιθανό να φέρουν και νέα παράταση στη διάθεση των καρτών διαρκείας της νέας χρονιάς, ώστε οι φίλαθλοι που επιθυμούν, να μπορούν να εξασφαλίσουν μια μόνιμη θέση κοντά στην ομάδα. Κάτι, που προς το παρόν πάντως υπάρχει ως σκέψη και ακόμα, δεν έχει αποφασιστεί οριστικά. Και αναμένεται να δούμε αν τελικά θα συμβεί. Με τα νεότερα να αναμένονται από πλευράς ΠΑΕ σήμερα ή το αργότερο αύριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X