Σκέψη Καρέρα για 4-3-3 της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

Σκέψη Καρέρα για 4-3-3 της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετά και την άνετη νίκη επί του Βόλου βρίσκεται σε καλό μομέντουμ και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι της Κυριακής (19:30) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Μάσιμο Καρέρα έκανε τρομερή διαχείριση στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι, ξεκούρασε αρκετούς βασικούς (Μάνταλο-Ολιβέιρα-Βέρντε) και μαζί με τους Λιβάγια-Κρίστιτσιτς που εξέτισαν, έχει όλα τα… όπλα του έτοιμα.

Ο Ιταλός τεχνικός θα έχει μια σημαντική απουσία κόντρα στον Ολυμπιακό και αυτός είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις.

Οι σκέψεις του Καρέρα

Σύμφωνα με τις τελευταίες σκέψεις, ο Καρέρα προσανατολίζεται σε τετράδα πίσω με Βράνιες-Οικονόμου στόπερ και τριάδα στα χαφ με Σιμόες, Κρίστιτσιτς και Σιμάνσκι ή Σαμπανάτζοβιτς.

Αν επικρατήσει αυτό το σενάριο οι Μάνταλος, Λιβάγια, Βέρντε και Ολιβέιρα θα παλέψουν για τρεις θέσεις στην επίθεση. Και αν επιλέξει το 3-5-2, η τριάδα στην άμυνα θα μείνει ίδια με Σιμόες-Κρίστιτσιτς στον άξονα και τον Μάνταλο πίσω από Λιβάγια-Ολιβέιρα.

Σήμερα αναμένεται να αναλύσει τον Ολυμπιακό ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι που θα φέρει πολύ κόσμο στο ΟΑΚΑ με στόχο την πρώτη νίκη μετά από αρκετό καιρό σε ντέρμπι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X