Το σκέφτεται ο Χιμένεθ

Εικόνες από το Ξάνθη-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Κονέ και τον Λόπες νοκ άουτ λόγω τραυματισμού και τον Χουλτ και τον Μοράν εκτός ευρωπαϊκής λίστας, οι επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ για το αγωνιστικό πλάνο του πρώτου παιχνιδιού με τη Ντιναμό έτσι κι αλλιώς είναι και ζόρικες και περιορισμένες. Όμως το πρώτο που έχει σημασία, είναι να πάρει οριστική απόφαση ο Ισπανός τεχνικός για το σύστημα. Αυτή θα είναι η… αφετηρία και των επιλογών για τα πρόσωπα της βασικής ενδεκάδας. Η αλήθεια είναι πως ο Χιμένεθ, έστω και αν στα τελευταία ματς εφαρμόζει κυρίως το 4-2-3-1, για το πρώτο ματς με τους Ουκρανούς σκέφτεται και την εκδοχή του 3-5-2. Άλλωστε είναι το σχήμα με το οποίο ο Ισπανός τεχνικός πήγε στα περισσότερα ευρωπαϊκά ματς. Ακόμα και με αντιπάλους που δεν έπαιζαν με τριάδα στην άμυνα. Επομένως είναι λογικό να το έχει και πάλι στο… τραπέζι ως σκέψη.

Προφανώς το σύστημα με το οποίο η ΑΕΚ έχει πάει σ’ όλα τα τελευταία ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου, έχει το προβάδισμα στο μυαλό του Χιμένεθ. Και σίγουρα από την οριστική απόφαση του Ισπανού τεχνικού για το σύστημα, θα εξαρτηθούν και οι επιλογές που θα γίνουν ειδικά για την επιθετική γραμμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X