Σιμάο: «Τεράστιο μέγεθος η ΑΕΚ- Αναγκαία η αλλαγή προπονητή»

Σιμάο: «Χρειαζόμαστε χρόνο, έχουμε φανταστικούς παίκτες στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναγκαία χαρακτήρισε την αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ ο Νταβίντ Σιμάο!

Ο Πορτογάλος μέσος της Ενωσης μίλησε στο περιθώριο της εκδήλωσης του ΟΠΑΠ για την ανανέωση της συνεργασίας με την Ενωση και τόνισε πως η αντικατάσταση του Μιγκέλ Καρντόσο ήταν απαραίτηση, αφού τα πράγματα στην ομάδα δεν πήγαιναν καλά.

Παράλληλα, ανέφερε πως η ΑΕΚ έχει τεράστιο μέγεθος σαν σύλλογος, τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σιμάο:

«Είναι σημαντικό να αποτελεί μέλος της προσπάθειας της ΑΕΚ και ο ΟΠΑΠ. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Είναι τεράστιο το μέγεθος της ΑΕΚ στην Ελλάδα και διεθνώς. Η δύναμη της ΑΕΚ είναι ο κόσμος της. Το είδαμε και εντός και εκτός έδρας. Εμείς δουλεύουμε για να κερδίζουμε σε κάθε ματς. Για να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Η στήριξη του είναι πολύ σημαντική. Είναι η αλήθεια ότι αυτό μπορεί να συμβεί, όπως μία αλλαγή προπονητή. Ήταν αναγκαία η απόφαση του κλαμπ, γιατί δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα. Εγώ και οι συμπαίκτες μου ακούμε τον προπονητή και δίνουμε το καλύτερο μας. Ευτυχώς τα πράγματα πάνε καλά και οι νίκες μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό αυτό για όλους μας. Οταν κληθώ να παίξω θα δώσω το 100%».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X