Σιμάο: «Χρειαζόμαστε χρόνο, έχουμε φανταστικούς παίκτες στην ΑΕΚ»

Σιμάο: «Χρειαζόμαστε χρόνο, έχουμε φανταστικούς παίκτες στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παρά την πρόκριση, προβλημάτισε με την εικόνα της απέναντι στην Κραϊόβα την περασμένη Πέμπτη. Τα λάθη ήταν πολλά αλλά άπαντες δείχνουν να τα αναγνωρίζουν, γεγονός σημαντικό ενόψει της συνέχειας. Ο Νταβίντ Σιμάο σε δηλώσεις του στο «ONE», παραδέχθηκε την κακή εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων» αλλά τόνισε πως στα επόμενα παιχνίδια θα είναι καλύτεροι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος μέσος:

«Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Πήραμε την πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa League, αλλά κάναμε κάποια λάθη. Ξεκινήσαμε τη σεζόν με πολλούς νέους παίκτες, με νέο προπονητή, άρα χρειαζόμαστε λίγο χρόνο. Αλλά είμαι σίγουρος ότι στο επόμενο παιχνίδι θα πάμε πολύ καλύτερα. Το μάθημα που κρατάμε από αυτό το παιχνίδι είναι ότι πρέπει να τα πάμε καλύτερα άμεσα, γιατί έχουμε φανταστικούς ποδοσφαιριστές στην ΑΕΚ. Πιστεύω ότι θα διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα. Θα συζητήσουμε όλοι μαζί, θα δούμε τι δεν κάναμε σωστά και στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X