Σεισμός-σεισμός της ΑΕΚ ο λαός! (VIDEO)

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο της! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος, ΑΕΚ φιλοξενήθηκε χθες από την Μπάγερν Μονάχου στην επιβλητική Alianz Arena για την 4η αγωνιστική του UEFA Champions League και ηττήθηκε με 2-0. Σε ακόμη ένα ευρωπαϊκό εκτός έδρας παιχνίδι, οι φίλοι της Ένωσης έδωσαν βροντερό παρών. Πάνω από 4.000… τρελαμένοι ΑΕΚτζήδες έκαναν… απόβαση στο Μόναχο για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Μαρίνου Ουζουνίδη!

Οι φίλοι του «Δικεφάλου» κέρδισαν κατά κράτος την… μάχη της εξέδρας με τους Γερμανούς οπαδούς να παρακολουθούν άφωνοι το ρεσιτάλ των «κιτρινόμαυρων» οπαδών. Οι Ενωσίτες δε σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν για την αγαπημένη τους ομάδα, δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα στην Alianz Arena του Μονάχου! Ακόμα και πριν αρχίσει η σπουδαία αναμέτρηση με την πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου, τα συνθήματα των «κιτρινόμαυρων» φιλάθλων… δονούσαν την Alianz Arena. Είναι χαρακτηριστικό, πως και κατά τη διάρκεια του αγώνα, μόνο οι οπαδοί της ΑΕΚ ακούγονταν! Οι φίλοι της Ένωσης μετέτρεψαν σε… Σκεπαστή την κιτρινόμαυρη γωνιά τους στο γήπεδο των Βαυαρών, στήνοντας ένα αξέχαστο πάρτι!

*Ευχαριστούμε τον Νίκο Κανελλόπουλο για τα υπέροχα «κιτρινόμαυρα» βίντεο που μας έστειλε!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X