Σαν σήμερα η νίκη-έπος της ΑΕΚ επί της Μίλαν! (ΦΩΤΟ)

Σαν σήμερα η νίκη-έπος της ΑΕΚ επί της Μίλαν! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαν σήμερα η ΑΕΚ έγραψε ιστορία!

Μια μέρα σαν τη σημερινή το 2006 έριξε στο καναβάτσο του κατάμεστου ΟΑΚΑ τη Μίλαν των «αστεριών» που λίγους μήνες αργότερα κατέκτησε το Champions League. Το εκπληκτικό φάουλ του Ζούλιο Σέζαρ άφησε «άγαλμα τον Ντίντα και έβαλε… φωτιά στο Ολυμπιακό Στάδιο στέλνοντας τους φίλους της Ένωσης στον έβδομο ουρανό. Μια εκπληκτική εμφάνιση είχε κάνει εκείνο το βράδυ και ο Στέφανο Σορεντίνο που είχε κατεβάσει… ρολά στα «αστέρια» των Ροσονέρι.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δεν θα μπορούσε να ξεχάσει αυτή τη μέρα και έκανε μια σχετική ανάρτηση που αναφέρει: «Σαν σήμερα, 13 χρόνια πριν, σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ επιτυγχάνει μια από τις σημαντικότερες νίκες στην Ιστορία της. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζούλιο Σέζαρ κερδίζει με 1-0, για την φάση των ομίλων του UEFA Champions League, την σπουδαία Μίλαν, η οποία και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης λίγους μήνες μετά στο ίδιο γήπεδο».

Δείτε:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X