Ρωτούσαν για Λάζαρο οι άνθρωποι της ΑΕΚ

Ρωτούσαν για Λάζαρο οι άνθρωποι της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την κατάσταση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ρωτούσαν να μάθουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι, με το μεγαλείο της Ενωσης να μην περιορίζεται στην κίνηση των Μπακάκη και Μάνταλου, οι οποίοι έτρεξαν αμέσως δίπλα στον πρώην συμπαίκτη τους για να δουν τι συμβαίνει.

Συγκεκριμένα, με το που τελείωσε το ματς, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ρωτούσαν για το αν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Λάζαρου, ενώ ο γιατρός της ομάδας του ευχήθηκε περαστικά. Κάτι που έκανε και ο Πέτρος Μάνταλος με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA.

Παράλληλα, υπήρξαν ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που αναζήτησαν τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού για να του ευχηθούν κι εκείνοι, αλλά δεν τον πρόλαβαν γιατί όταν αποχώρησε, εκείνοι βρίσκονταν ακόμα στα αποδυτήρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X