Τελευταία Νέα

Ρεσιτάλ Αγγελόπουλου στο enwsi.gr: «Θα κάνουμε επέκταση στην τροπαιοθήκη μας, αυτό το κύπελλο το χάρηκα περισσότερο» (VIDEO)

Με την κούπα αγκαλιά, ο πρόεδρος της ΑΕΚ έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια των τίτλων και απεύθυνε κάλεσμα προς όλους τους Ενωσίτες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ & ΘΑΝΟΣ ΤΣΙΜΠΟΣ

 

Πριν από μερικά χρόνια, κάποιοι τον έλεγαν τρελό. Πριν από μερικούς μήνες, αν έλεγε κάποιος πως η ΑΕΚ θα έπαιρνε τέσσερα τρόπαια σε τρία χρόνια, θα τον κοιτούσαν σαν εξωγήινο. Ο Μάκης Αγγελόπουλος, ούτε τρελός είναι, ούτε εξωγήινος. Η μόνη…τρέλα του, αφορά το πάθος για την ΑΕΚ. Να την κάνει πρώτη, να γίνει συλλέκτης τίτλων. Επειτα από την κατάκτηση του κυπέλλου κόντρα στον Προμηθέα, ο Αγγελόπουλος έδωσε το δικό του ρεσιτάλ στην κάμερα του enwsi.gr.

Με χαμόγελο, αλλά κυρίως σιγουριά, τόνισε πως είναι απλά η αρχή. Πως η χρονιά έχει ακόμα πολλά να δώσει. Το μπάσκετ θα συνεχίσει να κάνει περήφανους τους Ενωσίτες. Και αυτό που περιμένει, είναι την αθρόα παρουσία τους στο πλευρό της ομάδας. «Το τελευταίο κομματάκι που λείπει από το παζλ», όπως λέει και ο ίδιος. Δείτε και απολαύστε τις ΑΕΚτζήδικες δηλώσεις του ΑΕΚτζή Μάκη Αγγελόπουλου, του προέδρου των τίτλων.

Δείτε επίσης

Σλότερ: «Να γυρίσω και να τελειώσουμε τη δουλειά που αφήσαμε στη μέση!»

Αναλυτικά όσα είπε ο σέντερ της «Βασίλισσας»