"Η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση στον Τζανέρ Ερκίν"

"Η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση στον Τζανέρ Ερκίν"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πολλά μέτωπα κοιτάζει για ενίσχυση η ΑΕΚ τόσο για τον Γενάρη, όσο και για το προσεχές καλοκαίρι.

Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν τώρα ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Τζανέρ Ερκίν. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της “Sabah”, η Ένωση έχει καταθέσει πρόταση στον 31χρονο μπακ-χαφ της Μπεσίκτας, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Δεν πρόκειται βέβαια για μια απλή υπόθεση καθώς όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα ο Ερκίν αμείβεται με 1.700.000 ευρώ ετησίως, ενώ η Μπεσίκτας έχει διάθεση να του προσφέρει ένα συμβόλαιο που θα ανέρχεται στα 1.200.000 ευρώ το χρόνο. Ποσά, δηλαδή, που με βάση τα δεδομένα της ΑΕΚ είναι πολύ δύσκολο να δοθούν (πόσο μάλλον για μπακ) αφού το υψηλότερο συμβόλαιο αυτή την στιγμή είναι του Νέλσον Ολιβέιρα και αγγίζει τα 1.200.000 ευρώ ετησίως.

Ο Ερκίν είναι 53 φορές διεθνής με την Τουρκία, έχοντας σημειώσει και δύο γκολ. Άρχισε την καριέρα του από τη Μανίσασπορ, ακολούθησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Γαλατασαράι, η Φενέρμπαχτσε, η Ίντερ, προτού δοθεί δανεικός στην Μπεσίκτας, η οποία και τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2017 αντί 750.000 ευρώ από τους “νερατζούρι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X