Ψηλά στην λίστα οι Οικονομίδης και Λιάβας για την ΑΕΚ!

Ψηλά στην λίστα οι Οικονομίδης και Λιάβας για την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συνεχίζει να τσεκάρει με ενδιαφέρον την εγχώρια αγορά και να επενδύσει σε Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εξελίσσονται και ανεβάζουν την χρηματιστηριακή τους αξία.

Τόσο ο Οικονομίδης όσο και ο Λιάβας είναι δύο παίκτες που εντάσσονται σε αυτή την κατηγορία και η ΑΕΚ καλοβλέπει της περιπτώσεις τους. Ο Οικονομίδης τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 21 ματς με τη φανέλα του Πανιωνίου και η ΑΕΚ θα ήθελε να αποκτήσει ένα εξελίξιμο μέσο με παραστάσεις από την Σούπερ Λίγκα για να πλαισιώσουν τους ήδη υπάρχοντες στο ρόστερ. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και η ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει.

Εκτός από τον Οικονομίδη, όπως γράφει η Live Sport, στην ΑΕΚ εξετάζουν λύσεις και για τα μετόπισθεν και μία από αυτές που έχουν ξεχωρίσει είναι του Λιάβα. Στα 19 του έχει 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τον Παναιτωλικό και μπορεί να αγωνιστεί εκτός από πλάγιος μπακ και ως αμυντικός χάφ. Η ομάδα του Αγρινίου φέρεται να τον κοστολογεί ακριβά, καθώς βλέπει στο πρόσωπό του έναν παίκτη που μπορεί να φέρει αρκετά χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X