Πρώτη ημέρα Καρέρα -Ο Ντ’ Ουρμπάνο δεν αστειεύεται!

Πρώτη ημέρα Καρέρα -Ο Ντ’ Ουρμπάνο δεν αστειεύεται!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρώτη ημέρα χθες για τον Μάσιμο Καρέρα και το τιμ του στην ΑΕΚ!

Ο Τζιανλούκα Κολονέλο ως πρώτος βοηθός και ο Τζόρτζιο Ντ’ Ουρμπάνο ως προπονητής φυσικής κατάστασης είναι οι δύο άνθρωποι του Καρέρα.

Ο πρώτος χθες έδειξε να είναι αυτός που ήταν πιο κοντά στους παίκτες και μάλιστα από το παρελθόν του στους πάγκους της Ζακύνθου και της Επισκοπής γνώριζε και κάποια ελληνικά και έτσι μπορούσε να επικοινωνεί με τους Ελληνες ποδοσφαιριστές σε πολλά κομμάτια. Οσον αφορά τον Ντ’ Ουρμπάνο… έκλεψε τις εντυπώσεις. Σοβαρός, αυστηρός, με το γυαλί πάντα έδινε το πρόσταγμα. Και το πρόγραμμα του είχε τρέξιμο. Πολύ τρέξιμο. Και δυνατό ασκησιολόγιο. Ακόμη και για αυτούς που έπαιξαν με τον Πανιώνιο. Και με την εμπειρία του δείχνει ότι γνωρίζει άριστα που πρέπει να εστιάσει στην καθημερινή δουλειά των «κιτρινόμαυρων». Γενικότερα όπως όλα δείχνουν η ΑΕΚ θα μπει σε πιο δυνατούς ρυθμούς προπόνησης στην εποχή Καρέρα.

Δουλειά επιθετικών-αμυντικών

Σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα πάνε στα Σπάτα σε δύο γκρουπ. Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης δεν έλαβε μέρος στο πρόγραμμα και συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί. Τα δύο γκρουπ θα είναι επιθετικοί και αμυντικοί και ο Καρέρα θέλει να δουλέψει αρκετά ξεχωριστά σήμερα που είναι νωρίς σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη εκτός έδρας. Ο Ιταλός έχει διαγνώσει το μεγάλο αμυντικό πρόβλημα, ενώ και επιθετικά θέλει να βελτιώσει την επιθετική λειτουργία σε μεγάλο βαθμό για να μπορούν οι ποιοτικοί επιθετικοί της ΑΕΚ να συνεργαστούν καλύτερα και να έχουν ανάλογα αποτελέσματα. Πάντως δουλειά με ξεχωριστά γκρουπ έκανε αρκετές φορές και ο Νίκος Κωστένογλου για τον ίδιο σκοπό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X