Πρόταση από Γουλβς για Ολιβέιρα!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Λάρισα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Σειρήνες» για τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Σύμφωνα με τον sportfm, η Γουλβς έχει κάνει πρόταση για να αποκτήσει τον επιθετικό της Ένωσης. Η αγγλική ομάδα έχει βάλει στο στόχαστρο τον φορ της ΑΕΚ και επιθυμεί να τον πάρει… πακέτο με τον Ντάνιελ Ποντένσε του Ολυμπιακού.

Η Γουλβς που πηγαίνει εξαιρετικά και τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ έχει προπονητή τον επίσης Πορτογάλο, Νούνο Εσπίριτο Σάντος και στο ρόστερ διαθέτει πολλούς παίκτες από την χώρα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Να θυμίσουμε πως η αγγλική ομάδα πριν λίγες μέρες έδωσε τον Κουτρόνε στη Φιορεντίνα και βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού για να πλαισιώσει τον Ραούλ Χιμένεθ.

Η ρήτρα του Ολιβέιρα

Ο Πορτογάλος φορ που μετράει 10 γκολ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ΑΕΚ, είναι δεδομένα η πιο επιτυχημένη μεταγραφή του καλοκαιριού και η πιο ακριβή, έχοντας το μεγαλύτερο συμβόλαιο στο ρόστερ (1,2 εκατ.).

Ο παίκτης θα φύγει μόνο αν καλυφθεί η ρήτρα των 6,5εκατ. ευρώ που έχει μπει στο συμβόλαιο του μετά από δική του επιθυμία. Από το συγκεκριμένο ποσό, αν καταβληθεί, ο Ολιβέιρα παίρνει το 10%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X