Προπόνηση σε δύσκολες συνθήκες στα Σπάτα (ΦΩΤΟ)

Προπόνηση σε δύσκολες συνθήκες στα Σπάτα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έπειτα από την επταήμερη άδεια τους, σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την επιστροφή στη δράση. Μάλιστα, αυτή η πρώτη προπόνηση μετά τις διακοπές γίνεται κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς η Αττική έχει… χτυπηθεί από το φαινόμενο «Ζηνοβία». Εκτός από το έντονο κρύο, υπάρχει πιθανότητα και για χιονόπτωση.

Μπορεί ο Μάσιμο Καρέρα πάντως έδωσε στους παίκτες του επτά ημέρες ξεκούρασης, ωστόσο άπαντες είχαν ειδικό πρόγραμμα που έπρεπε να ακολουθήσουν αυτό το διάστημα και παρακολουθούνταν μέσω τεχνολογίας. Ενώ, απο σήμερα κιόλας ο Ιταλός τεχνικός θα επιχειρήσει να… σφίξει τα λουριά καθώς έχει προγραμματίσει διπλές προπονήσεις για σήμερα και αύριο. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα υπάρξει μονή προπόνηση, ενώ την πρώτη μέρα του χρόνου άπαντες θα έχουν ρεπό.

Η σημερινή μέρα θα είναι και ένα τρόπον τινά τέστ για τους παίκτες του Καρέρα που θα φανεί αν όντως δούλεψαν όσο έπρεπε στις διακοπές τους. Από το νέο έτος και τις 2/1 θα ξεκινήσει σε φουλ ρυθμό και η προετοιμασία για το ματς με τον Παναιτωλικό που έχει προγραμματιστεί για τις 5/1 και μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με την αποχή των διαιτητών.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

 

View this post on Instagram

 

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες της ομάδας υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες στα Σπάτα #aekfc #training #spata

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) on

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X