Πρώην μεταφραστής Καρέρα: «Με έπιασε από τον λαιμό για να... πωρώσει τους παίκτες!»

Πρώην μεταφραστής Καρέρα: «Με έπιασε από τον λαιμό για να... πωρώσει τους παίκτες!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Μάσιμο Καρέρα είναι από τα πιο hot ονόματα στη Ρωσία με την επιστροφή του στους πάγκους για την ΑΕΚ. Τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει πολλά θέματα για τον Ιταλό τεχνικό και ένα από αυτά έχει πρωταγωνιστή τον μεταφραστή του στην Σπαρτάκ Μόχας, Αρτέμ Φετίσοφ.

Σε εκπομπή στο YouTube φιλοξενήθηκε ο πρώην μεταφραστής του Καρέρα και ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης είναι αυτό που ο Ιταλός τον άρπαξε από το λαιμό. Όπως είπε τον είχε πιάσει από το λαιμό κατά την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της Σπαρτάκ, ωστόσο ήταν για λόγους τακτικής.

Ο Φετίσοφ περιγράφει ότι ο Μάσιμο Καρέρα τον έπιασε από το λαιμό επειδή ήθελε να δείξει στους παίκτες του πώς έπρεπε να παίζουν με αυτόν τον τρόπο. Ο μεταφραστής αναφέρει για το περιστατικό: «Ηθελε να τους δείξει ότι έτσι πρέπει να κρατάνε τον αντίπαλο έως το τελευταίο λεπτό».

Όσον αφορά στο μυστικό της επιτυχίας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο πρώην μεταφραστής του Καρέρα σημειώνει έπαιξαν το ρόλο τους ο ενθουσιασμός, το κίνητρο και κάποιες λεπτομέρειες που πρόσθεσε ο κιτρινόμαυρος προπονητής. Σημαντικό κομμάτι, βέβαια, για να φτάσει το κλαμπ στην κορυφή ήταν και η φυσική κατάσταση. Ο Φετίσοφ αναφέρει πως οι οπαδοί κατηγορούσαν τους ποδοσφαιριστές πως έτρεχαν έως το 60′. Έπειτα από την πρόσληψη του Καρέρα, η ομάδα έφτασε στο σημείο να τρέχει μέχρι το τέλος και να νικάει αγώνες στο 90ο λεπτό.

Πάντως, αυτά που αναφέρει ο μεταφραστής κολλάνε και με την μέχρι τώρα ατμόσφαιρα στα Σπάτα. Ο Καρέρα δεν βγάζει ομιλίες, ούτε είναι μεγάλος φαν των μακροσκελών λόγων. Αλλά μέσα από την προπόνηση και τις οδηγίες που περνάει κατά τη διάρκεια του προγράμματος, φαίνεται η διάθεσή του για την ενσάρκωση του «με το μαχαίρι στα δόντια».

Πηγή: Sport24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X