Πρόεδρος Λας Πάλμας: «Η μεταγραφή του Αραούχο θα κλείσει μέσα στο σαββατοκύριακο»

Αραούχο: «Καταπληκτικές οι πάσες, θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο παραμένει σε αναμμένα κάρβουνα για την επιστροφή του στην ΑΕΚ και περιμένει να δει τι θα γίνει με τη μεταγραφή του Νέλσον Ολιβέιρα στη Γουλβς.

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεζ μίλησε στο ραδιόφωνο της Marca και αποκάλυψε ότι η μεταγραφή θα κλείσει μέσα στο σαββατοκύριακο.

«Πιστεύω μέσα στο σαββατοκύριακο θα έχει κλείσει το θέμα τη μεταγραφής του Αραούχο. Ο παίκτης θέλει να φύγει γιατί του δίνουν πολλά χρήματα. Αν μέχρι τη Δευτέρα δεν έχει κλείσει η μεταγραφή, ο παίκτης θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει. Δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να φύγει έτσι, είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για εμάς».

Για το ίδιο θέμα σχολίασε και ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Πέπε Μελ και τόνισε: «Για τον Σέρχιο πρέπει να περιμένουμε. Αυτό έχει ειπωθεί από το κλαμπ, αυτό γνωρίζω. Δεν έχω κάποια άλλη πληροφόρηση».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X