Προχωράει του Εμπάκουε στην ΑΕΚ!

Προχωράει του Εμπάκουε στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Τρέβορ Εμπάκουε είναι ο εκλεκτός του Λούκα Μπάνκι για την ενίσχυση της front-line της ΑΕΚ, με τον Ιταλό κόουτς να επιθυμεί την απόκτηση του 30χρονου σέντερ για να πλαισιώσει τον Βινς Χάντερ στην θέση «5».

Εκτος συγκλονιστικού απρόοπτου, η «Βασίλισσα» αναμένεται να τον έχει στο ρόστερ της ενόψει play off της Basket League, αρκεί ωστόσο να μην βρεθεί κάτι καλύτερο μέσα στις επόμενες μέρες ή ακόμα και ώρες.

Ο Μπάνκι γνωρίζει πολύ καλά τον Εμπάκουε, αφού οι δυο τους συνεργάστηκαν στην Τορίνο την περσινή σεζόν και μάλιστα το όνομά του βρισκόταν στην «κιτρινόμαυρη» λίστα και το καλοκαίρι, πριν η ΑΕΚ «κλείσει» τον Τάιλερ Ρόμπερσον, στον οποίο κατέληξε για οικονομικούς κυρίως λόγους. Ωστόσο, τα δεδομένα πλέον είναι εντελώς διαφορετικά για την ΑΕΚ, αλλά και για τον παίκτη, αφού το συμβόλαιο του με τους «κιτρινόμαυρους» θα είναι για δυο μήνες.

Τη φετινή χρονιά, ο Εμπάκουε αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λούντβιγκσμπουργκ, έχοντας 9,2 πόντους και 7,2 ριμπάουντ ανά αγώνα στο γερμανικό πρωτάθλημα και 5,5 πόντους με 5,5 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 0,8 τάπες κατά μέσο όρο στο Basketball Champions League. Μετά από ένα… ταραχώδες φινάλε με την γερμανική ομάδα, ακολούθησε η Ιαπωνία και η Οζάκα, στην οποία είχε ένα «χρυσό» συμβόλαιο, μετρώντας 9 πόντους και 9 ριμπάουντ, σε 26′ συμμετοχής.

Ο απόφοιτος του Κολεγίου της Μινεσότα είναι πλέον διαθέσιμος και ο κόουτς της Ενωσης επικοινώνησε μαζί του και βρήκε ανταπόκριση, με τον Εμπάκουε να δείχνει άκρως θετικός με όσα άκουσε τόσο από τον Μπάνκι, όσο και από τους ανθρώπους της «Βασίλισσας».

Από ‘κει και πέρα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να επισημοποιηθεί η απόκτηση του Εμπάκουε από την ΑΕΚ μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς ο Μπάνκι θέλει να έχει στη διάθεση του έναν σέντερ το συντομότερο δυνατό.

 

 

 

 

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X