Πρεμιέρα με ισοπαλία για την Τράμπζονσπορ πριν από την ΑΕΚ! (VIDEO)

Πρεμιέρα με ισοπαλία για την Τράμπζονσπορ πριν από την ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Τράμπζονσπορ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κασίμπασα, λίγες μέρες πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ, στα play off του Europa League (την Πέμπτη 22/08, 21.00, το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ).

Η Τράμπζονσπoρ δεν μπόρεσε να ξεκινήσει με το δεξί το τουρκικό πρωτάθλημα, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με τον Νορβηγό Σόρλοτ. Έδειξε δυνατή από την μέση και μπροστά, έχοντας ως βασικό της όπλο το πρέσινγκ. Είχε όμως και κάποιες αμυντικές αδυναμίες.

Παρατάχθηκε στην αναμέτρηση με την Κασίμπασα, με τους Τσακίρ κάτω από τα δοκάρια, Περέιρα, Φερνάντες, Κάμπι, Νόβακ στην άμυνα, Σόσα, Όμπι Μίκελ δίδυμο στο κέντρο και τους Σαρί, Ομούρ, Νουακέμε, πίσω από τον Νορβηγό στράικερ Σόρλοτ.  Η Τραμπζονσπόρ με την πίεση που άσκησε στη μεσαία γραμμή, κατάφερε στο 34ο λεπτό ν’ ανοίξει το σκορ, όταν μετά από κλέψιμο του Ομούρ βγήκε άμεσα η αντεπίθεση με τον Νορβηγό στράικερ, Αλεξάντερ Σόρλοτ να περνάει από τα δεξιά έναν αντίπαλο και να τελειώνει την φάση με υπέροχο αριστερό πλασέ.

Στο 40’ και αφού δευτερόλεπτα νωρίτερα, ο Τσακίρ είχε κάνει φοβερή επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά του Κόιτα, μετά από την εκτέλεση του κόρνερ με πάσα, έγινε η σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Καρά έπιασε το βολ-πλανέ με τον Όμπι Μίκελ να παρεμβάλλεται στην πορεία της μπάλας για να τη στείλει στην εστία της ομάδας του για το 1-1.  Στην επανάληψη το ματς έγινε νευρικό. Ο Καραμάν προχώρησε σε διπλή αλλαγή στο 58’ αντικαθιστώντας τους Όμπι Μίκελ και Σαρί με τους Παρμάκ και Εκουμπάν. Ο Σόρλοτ αστόχησε στο 80’ από καλή θέση για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ λίγο αργότερα από γύρισμα του Νουακέμε, ο Εκομπάν δεν μπόρεσε να βρει εστία, αφού κόπηκε από τον Φερνάντες.

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ: Οζτούρκ, Μπεν Γιουσέφ, Ποπόφ, Χαφέζ, Κάρα, Φερνάντες, Ερντογκάν (79’ Πεκτεμέκ), Καλίλι, Χαϊραντίνοβιτς (89’ Σάρι), Κοϊτά, Τιάμ (69’ Τιάμ).

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Ουγκουρτσάν Τσακίρ, Ιβανίλδο, Νόβακ, Περειρα, Κάμπι, Σόσα, Όμπι Μίκελ (59’ Πάρμακ), Σάρι (58’ Εκουμπάν), Νουακέμε, Ομούρ (89’ Ντ.Ερντογκάν), Σέρλοθ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X