«Πωλείται με 4 εκατ.ευρώ ο Λιβάγια»

Λιβάγια: «Επρεπε να νικήσουμε - Δεν μας ικανοποιεί η ισοπαλία»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, πριν από μερικές εβδομάδες, σε επίσκεψη του στα Σπάτα είχε ξεκαθαρίσει στους πάντες πως αν φέρουν πρόταση που να ικανοποιεί μπορεί να αποχωρήσουν. Ως εκ τούτου, κανείς δεν είναι στο «πυρ το απυρόβλητο» και όλοι είναι στην λίστα προς… παραχώρηση.

Για τον Μάρκο Λιβάγια έχουν ακουστεί πολλά. Πέρυσι το καλοκαίρι, τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου είχε φτάσει πρόταση στα γραφεία της Ένωσης όμως δεν παραχωρήθηκε. Φέτος, σε αντίστοιχη περίπτωση ο Κροάτης δύσκολα θα παραμείνει στα κιτρινόμαυρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου, τις τελευταίες μέρες υπάρχει ομάδα, που έχει βρεθεί σε επαφές με την Ένωση, ώστε να κάνει δικό της τον Κροάτη μεσοεπιθετικό. Φέρεται, μάλιστα, έτοιμη να καταθέσει το ποσό που ζητά, καλύπτοντας τις απαιτήσεις της.

Περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με το ποια είναι η ομάδα αυτή, δεν έχουν γίνει γνωστές. Θα είναι, ωστόσο, μια σημαντική εξέλιξη με την προσθήκη «ζεστών» χρημάτων στα ταμεία της ΑΕΚ, ώστε να μπορέσει να κινηθεί με ακόμη ευελιξία στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Λιβάγια ή οποιαδήποτε άλλη κάλυψη του ρόστερ, ανάλογα με το σχεδιασμό που θα έχει γίνει μαζί με τον Μιγκέλ Καρντόσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X