Πήρε το βραβείο του «Player of the Month» ο Λιβάγια (ΦΩΤΟ)

Πήρε το βραβείο του «Player of the Month» ο Λιβάγια (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκο Λιβάγια είναι εντυπωσιακός στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν και το μεσημέρι της Παρασκευής (18/10) βραβεύτηκε στα Σπάτα ως «Player of the Month» για το μήνα Σεπτέμβριο.

Ο Κροάτης φρο αναδείχθηκε πρώτος στις προτιμήσεις των φιλάθλων της ΑΕΚ, στην αντίστοιχη ψηφοφορία που διεξήχθη στην σελίδα facebook AEK F.C. Experience της Τράπεζας Πειραιώς.

Η ενημέρωση και η ανάρτηση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζουν την επιτυχημένη ενέργεια «Player of the Month» με σκοπό να δώσουν την δυνατότητα στους φιλάθλους της ΑΕΚ να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη κάθε μήνα, μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.
Την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019, στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα, πραγματοποιήθηκε η βράβευση του ποδοσφαιριστή Μάρκο Λιβάια ως «Player of the Month» για το μήνα Σεπτέμβριο.
Ο Μάρκο Λιβάια αναδείχθηκε πρώτος στις προτιμήσεις των φιλάθλων της ΑΕΚ, στην αντίστοιχη ψηφοφορία που διεξήχθη στην σελίδα facebook AEK F.C. Experience της Τράπεζας Πειραιώς.
Την βράβευση πραγματοποίησε ο κ. Μπλέτσας Χρήστος, κάτοχος της πιστωτικής κάρτας AEK F.C. Mastercard της Τράπεζας Πειραιώς και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου.
Παρόντες από την Τράπεζα Πειραιώς ήταν οι κα. Ρίπη Μαρία από την Δ/νση Καρτών και ο κ. Γεωργούσης Νίκος από την Δ/νση Marketing, ενώ από την ΠΑΕ ΑΕΚ το παρών έδωσε ο Εμπορικός Διευθυντής της ομάδας κ. Νίκος Καραούζας».

 

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/posts/3318290801545708

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X