Περνούν όλα... κόσκινο από τον Καρντόσο!

Ο Καρντόσο έρχεται, ξέρει τα... πάντα, αλλά θα τα εκτιμήσει από την αρχή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα εποχή στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο με τον Μιγκέλ Καρντόσο να διαδέχεται τον Μανόλο Χιμένεθ και να αναλαμβάνει την ΑΕΚ.

Ο 47χρονος τεχνικός είναι ο νέος κόουτς της «Ένωσης» και την Πέμπτη (30/05) αναμένεται στην Αθήνα, ώστε να πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίασή του από την ομάδα. Ο Πορτογάλος προπονητής θα βρεθεί την Παρασκευή στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, ώστε να τσεκάρει τα πάντα από κοντά. Άπαντες καταλαβαίνουν πλέον, πως σηκώνει… μανίκια και αρχίζει δουλειά.

Το τελευταίο διάστημα, έχει γίνει μια… παρέλαση ονομάτων, που αφορά παίκτες που βρίσκονται υπό εξέταση στην ΑΕΚ.  Σαφώς, με τον ερχομό του νέο κόουτς τα πράγματα ενδέχεται να αλλάξουν. Ο νέος προπονητής του «Δικεφάλου» έχει ενημερωθεί για τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν κοιτάξει στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Άλλες περιπτώσεις προχωρημένες και άλλες βεβαίως λιγότερο προχωρημένες.

Βεβαίως, ο Μιγκέλ Καρντόσο θέλει και έχει ζητήσει λίγο χρόνο όπως είναι κατανοητό, ώστε να τσεκάρει και  ο ίδιος τις περιπτώσεις , ώστε να διαπιστώσει αν ταιριάζουν με τα «θέλω» του και σε σχέση με το δικό του πλάνο  στην ΑΕΚ. Είναι φυσιολογικό, πως εφόσον βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή η διαδικασία, παγώνει η όποια μεταγραφική «κιτρινόμαυρη» υπόθεση.

Φυσικά, έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών, ωστόσο, ο 47χρονος κόουτς θέλει χρόνο για να αξιολογήσει τα γεγονότα και τις περιπτώσεις παικτών, που βρισκονται στην «κιτρινόμαυρη» λίστα.

Πάντως, είναι δεδομένο, πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να προχωρήσει καμία μεταγραφική  υπόθεση, αν δεν έχει εξασφαλίσει πρώτα το «ΟΚ» του νέου της τεχνικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X