Περνάει ιατρικά στην ΑΕΚ ο Σιμάνσκι!

Στην Αθήνα ο Σιμάνσκι - Αύριο περνάει ιατρικά!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Νταμιάν Σιμάνσκι στην ΑΕΚ!

Ο Πολωνός περνά αυτή τη στιγμή ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Ένωσης και αν όλα κυλήσουν ομαλά, αναμένεται να ανακοινωθεί εντός ολίγων ωρών από την ΠΑΕ.  Ο 24χρονος μέσος βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και μόλις περάσεις τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο. Η συμφωνία που αναμένεται να οριστικοποιηθεί σε λίγο αναφέρει δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Πρόκειται για μια κίνηση που είχε μεγάλη ανάγκη η ΑΕΚ μετά τον τραυματισμό του Κώστα Γαλανόπουλου και αναμένεται να καλύψει τα μεγάλα κενά στα χαφ που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ.

Ο Σιμάνσκι ξεκίνησε την καριέρα του από την πολωνική GKS Μπελτσάτοφ και αγωνίστηκε επίσης σε Γιαγκελόνια και Βίσλα Πλοκ πριν αποκτηθεί πέρυσι τον Γενάρη από τη Αχμάτ Γκρόζνι έναντι 1,5 εκατ. ευρώ. Είναι διεθνής με την Πολωνία, στην οποία έκανε ντεμπούτο τον Σεπτέμβρη του 2018 απέναντι στην Ιταλία και έχει πραγματοποιήσει συνολικά 4 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε 4 ματς σε 180 λεπτά με την ρωσική Γκρόζνι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X