Παράπονα για τον κακό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ!

Σε κάκιστη κατάσταση το ΟΑΚΑ, πολλά παράπονα από τους παίκτες της ΑΕΚ

Η νίκη με 2-0 της ΑΕΚ επί της Λαμίας χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ ήρθε… σβηστά. Αυτό που ξεχώρισε για ακόμα έναν αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο, ήταν ο κακός αγωνιστικός χώρος. Ο χλοοτάπητας του «Σπύρος Λούης» είναι σε κάκιστη κατάσταση, με τους παίκτες της ΑΕΚ να κάνουν παράπονα και για ενοχλήσεις μετά το τέλος του ματς..

Το ζήτημα του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ δεν είναι νέο ζήτημα. Από τα φιλικά του καλοκαιριού κιόλας, έχει φανεί πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και τόσο οι άνθρωποι της Ένωσης, όσο και εκείνοι του Παναθηναϊκού τόνιζαν πως ο χλοοτάπητας μοιάζει παρατημένος. Σε πολλά πλάνα χθες, φάνηκε ξεκάθαρα για ακόμα μια φορά πως ο αγωνιστικός χώρος είναι στα… όρια του επικίνδυνου. Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι κιτρινόμαυροι έκαναν αρκετά παράπονα για ενοχλήσεις στη μέση.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης, στις δηλώσεις του στη NOVA, ανέφερε πως ο χλοοτάπητα τους δυσκόλεψε αρκετές φορές να αναπτυχθούν ή να κινηθούν όπως θα ήθελαν στο γήπεδο. Ήταν ξεκάθαρο πως ακόμα και σε κοντινές πάσες ανάμεσα στο αμυντικό δίδυμο της ΑΕΚ η μπάλα δεν κυλούσε αλλά… χοροπηδούσε.

Θυμίζουμε πως τον Οκτώβριο έχουν προγραμματιστεί να γίνουν βελτιωτικά έργα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να τελειώσει οριστικό το εν λόγω ζήτημα.

Δείτε επίσης

Οικονόμου: «Θέλω να γυρίσω ξανά στην Ιταλία»

Ο στόπερ της Ένωσης μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα