Ξανακοιτά Βέρντε η ΑΕΚ

Ξανακοιτά Βέρντε η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η άφιξη του Μιγκέλ Καρντόσο στην Αθήνα σηματοδοτεί εξελίξεις, με την ΑΕΚ να έχει ανοιχτές δύο πολύ σημαντικές θέσεις του ρόστερ.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κάνουν δυο δυνατές κινήσεις, ώστε να καλύψουν το μεγάλο κενό που υπάρχει στα εξτρέμ και στην κορυφή της επίθεσης.

Όπως έχουμε τονίσει,  στόχος της ΑΕΚ είναι να κλείσει και την εκκρεμότητα του εξτρέμ, πριν μπει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πριν από λίγο καιρό, οι Ιταλοί είχαν μπλέξει την Ένωση με την υπόθεση του Ντανιέλε Βέρντε. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ωρας των Σπορ», το όνομα του 23χρονου εξτρέμ παραμένει ψηλά στο μπλοκάκι των ανθρώπων της ομάδας.

Παράλληλα, υπάρχουν κάποιες άλλες περιπτώσεις, οι οποίες αν δεν προχωρήσουν, είναι πολύ πιθανό η ΑΕΚ να καταλήξει στην περίπτωση του 23χρονου Ιταλού, με την Ένωση να βρίσκεται σε επικοινωνία με την Ρόμα.

Υπενθυμίζεται, πως ο  Βέρντε ανήκει στους «τζιαλορόσι» μέχρι το 2020, ωστόσο τη φετινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός στη Βαγιαδολίδ, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε 6 τέρματα σε 26 συμμετοχές (αγωνίστηκε 895 λεπτά) σε La Liga και Copa Del Rey.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X