Παραμένει ψηλά στη λίστα της Ρόμα ο Μπάρκας - Ποιες οι άλλες επιλογές

«Γυάλισε» ξανά ο Μπάρκας!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σταθερά ψηλά στη λίστα της Ρόμα βρίσκεται το όνομα του Βασίλη Μπάρκα.

Οι «τζιαλορόσι» ψάχνουν να βρουν τον αντικαταστάτη του Ρόμπιν Ολσεν, ωστόσο βλέπουν τις πρώτες επιλογές που είχαν για τη συγκεκριμένη θέση να εγκαταλείπονται. Μετά τον Πάου Λόπεθ της Μπέτις και τον Γιάσπερ Σίλεσεν, φαίνεται να… ναυαγεί και η περίπτωση του Ματίας Περέν για τους Ρωμάιους, αφού η Γιουβέντους θέλει ως αντάλλαγμα τον Νικολό Τζανιόλο κάτι που οι “τζιαλορόσι” δεν διαπραγματεύονται.

Ωστόσο, οι εναλλακτικές παραμένουν αρκετές. Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ είναι πάντα στα υπόψιν της Ρόμα,  με τις δύο πλευρές να συζητούν εδώ και λίγο καιρό και δεν αποκλείεται τις ερχόμενες ημέρες να υπάρξει νέα επαφή με την Ενωση και ενδεχομένως και κάποια πρόταση. Ως γνωστόν η ΑΕΚ περιμένει μια πρόταση κοντά στα 8 εκατ. ευρώ, προκειμένου να πει το “ναι” στους Ρωμαίους.

Δεν αποκλείεται ακόμα η περίπτωση να δοθούν μαζί με χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα στην ΑΕΚ για τον Ελληνα πορτιέρο, όπως ο Άντε Τσόριτς, το όνομα του οποίου γράφτηκε σήμερα. Στο… τραπέζι ενδέχεται να πέσει ακόμα το όνομα του 20χρονου Σλοβένου φορ, Ζαν Τσέλαρ, αλλά και αυτό του 19χρονο χαφ, Σαλβατόρε Πετσέλα. Αν και η ΑΕΚ θα προτιμούσε να λάβει το ποσό εξ ολοκλήρου και όχι ένα μικρότερο και κάποια έμψυχα ανταλλάγματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X