Παπαθεοδώρου: «Η ιστορία μας επιτάσσει να είμαστε ανταγωνιστικοί κι αυτό θα κάνουμε»!

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στο site του ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του για τη νέα σεζόν

Ο ΕΣΑΚΕ έκανε ένα όμορφο αφιέρωμα στην ΑΕΚ, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να παραχωρεί δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής. Ο προπονητής της Ένωσης αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα των «κιτρινόμαυρων», αλλά και στους στόχους της ομάδας, τονίζοντας πως η ιστορία του συλλόγου επιτάσσει να είναι πολύ ανταγωνιστικοί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στο site του ΕΣΑΚΕ:
«Ο στόχος της ομάδας μας στην εφετινή περίοδο είναι συγκεκριμένος. Έχουμε εννέα καινούργιους παίκτες και θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι από την αρχή. Η ιστορία μας επιτάσσει να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί στο πιο υψηλό επίπεδο και μ’ αυτό το σκεπτικό προπονούμαστε και δουλεύουμε καθημερινά. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος, αλλά κυρίως στους κρίσιμους μήνες, όπου και θα κριθούν οι πιο σημαντικοί μας στόχοι.

Για το νέο Πρωτάθλημα είμαστε σίγουροι, ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κάποιες ομάδες στο να στελεχώσουν τα ρόστερ τους, βλέπουμε ότι τις τελευταίες ημέρες προσπαθούν να δημιουργήσουν καλές και ανταγωνιστικές ομάδες. Γι’ αυτό το λόγο πιστεύω, ότι και το εφετινό Πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, αμφίρροπο και πάρα πολύ ανταγωνιστικό για όλες τις ομάδες και ειδικά γι’ αυτές που έχουν υψηλούς στόχους».

Δείτε επίσης

Αύριο η βράβευση του Μάκη Αγγελόπουλου από τη Λέσχη Ιστορίας-Πολιτισμού της ΑΕΚ!

Αύριο το πρωί βραβεύεται ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ ΑΕΚ για τη συμβολή του στην «αναγέννηση» της «Βασίλισσας»